PINKKIÄ LIPPUA MÄ METSÄSTÄN

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Pinkkien tikettien metsästys on alkanut! Tuo pinkki lipuke saattaa parhaimmillaan siivittää sinut shoppailumatkalle New Yorkiin. Mistäkö on kyse? Minäpä kerron.

Olen Indiedays Inspiration-bloggaajana mukana Libressen ja Indiedaysin huikeassa yhteistyökampanjassa ja tälläisten kampanjoiden ansiosta ”se aika kuukaudesta” ei tunnu lainkaan niin ikävältä ajatukselta kuin yleensä. Libressen Pink Ticket-kampanja on käynnistynyt ja seisoinkin eilen sormet ristissä Libresse-hyllyn edessä marketissa toivoen, että voi kunpa tuolta hyllyltä osaisin nyt valita pakkauksista sen, joka sisältäisi lipun, jolla yksi suurimmista toiveistani olisi lähempänä toteutua..

Matkalippua ei nyt (toistaiseksi) löytynyt, mutta pinkin lipun metsästys jatkukoon. Pink Ticket-lipukkeita on kätketty siis Libresse-pakkauksiin (pakkaukset merkitty Pink Ticket-merkinnällä) ympäri Suomen. Mikäli onni ei kuitenkaan ole matkassa ostoksilla, ei hätää, toukokuussa metsästämään pystyy myös virtuaalisia lipukkeita. Tällöin kannattaakin pitää tarkasti silmällä Pink Ticketin Facebook-sivustoa! Ja koska tiedän siellä ruutujen toisella puolen olevan monia muitakin New Yorkiin haluavia kuin minä itse ja lipukkeiden metsästämisestä tuli juuri uusi harrastuksesi, kannattaa kurkata myös ne myymälät, joihin on piilotettu extra-lipukkeita!

Mitä sitten tehdä löydetyillä lipuillasi? Luo käyttäjätili Libressen Pink Ticket-sivustolla ja rekisteröi lipukkeestasi/ lipukkeistasi löytyneet koodit sinne. Finaaliin pääsevät 50 eniten lippuja rekisteröinyttä ja parhaat perustelut kirjannutta osallistujaa. Avain finaaliin saattaa tosin löytyä nopeastikin, sillä Libresse-pakkauksiin on piilotettu lippuja, jotka siivittävät sinut suoraan finaaliin.

Mutta mistä kisataan..?

Finaali huipentuu huikeiden (toistan vielä, HUIKEIDEN) palkintojen arvontaan. Pääpalkintoina finaaliin päässeiden kesken arvotaan kaksi (2!!) shoppailureissua New Yorkiin kahdelle hengelle, sisältäen lennot, hotellimajoituksen (5 yötä) ja ”personal shopperin”. Palkintoina arvotaan myös erisuuruisia lahjakortteja Nelly.comiin, joten en näe enää mitään (teko)syitä olla osallistumatta tähän kilpailuun.

Tästä hieman mallia ja fiiliksiä siitä, miltä pinkin lipun löytäminen voi tuntua..

Ja nyt kertokaa heti, joko joku on onnistunut pinkin lipukkeen löytämään?!

Psst. Vielä vinkiksi tytöille; tutustuin jo jokin aika sitten ilmaiseen Libressen Periodical-sovellukseen, jonka latasin myös omaan puhelimeeni. Kuukautiskiertoa seuraava sovellus auttaa pysymään ajantasalla siitä missä mennään ja tarjoaa samalla myös muuta hyödyllistä infoa käyttäjälleen. ♥

// Have you found any Pink Tickets yet? 


Posted in Yleinen by Bella.