FOLLOW ME!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Muistin virkistykseksi, kerrataanpa hieman, minkä kaikkien kanavoiden kautta voitte seurailla seikkailujani jopa enemmän reaaliajassa kuin täältä blogin kautta. Ensi viikolla starttaavan Milanon reissun ajan aion päivitellä kuulumisia blogiin myös reissun päältä, mutta myös Facebook- ja Instagram-sivustot tulevat päivittymään ahkerasti.

     FACEBOOK      

Curiouser & Curiouserin  FACEBOOK-SIVU  päivittyy ahkerasti. Tykkäämällä sivustosta voit bongailla Facebook-virrasta aina uusimmat postaukseni ja muita kuulumisia. Käyhän kurkkaamassa kuka karvainen otus keräsi viime perjantaina sivustolla paljon tykkäyksiä!

    INSTAGRAM    

Instagramista löydät minut nimimerkillä @CURIOUSNOORA. Olen aivan koukuttunut Instagramiin (..ja siitä syytän teitä, sillä te minut sinne usutitte kirjautumaan! :D) ja sen lisäksi, että pyrin välittämään tilannekuvia IG:n kautta näppärästi myös teille, käyn ahkerasti seikkailemassa myös omien seuraajieni ja muiden suosikkieni kuvavirroissa. Hei mikäs sinun nimimerkkisi on?

   BLOGILISTA & BLOGLOVIN   

Perinteisiäkin reittejä pitkin pysyt blogini matkassa vallan hyvin. Blogilistaseuraus onnistuu tästä ja Bloglovinissa seurailemaan pääset tästä.

   INDIEDAYS INSPIRATION    

Blogini on mukana myös Indiedaysin Inspiration-konseptissa, jossa yli kolmeasataa blogia pääsee seuraamaan upeiden kuvavirtojen kautta. Minun sivuni löydät täältä!

   MUOTIBLOGI.FI   

Itse olen aktiivinen Muotiblogi.fi-sivuston käyttäjä, ja usein blogien lukuinnostuksen iskiessä, käyn kyseisen sivuston kautta läpi uusimpia postauksia. Täältä olen löytänyt myös paljon uusia helmiä lukulistalleni!

Mielenkiinnosta olisi äärimmäisen kiva tietää, mitä kautta te seurailette suosikkiblogejanne?


// Hey guys, remember to follow me also via Facebook, Instagram and for example, Bloglovin! See you there!


Posted in Yleinen by Bella.