♥ FLASHBACKS ♥

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Palataan vielä pieneksi hetkeksi alkukuukauden tunnelmiin ja Guess-yhteistyömme pariin. Kun näpyttelin ensimmäistä postaustani jo lähes kolme vuotta sitten äidin Macillä blogiini, en olisi ikipäivinä uskonut, että blogini siivittäisi minut tälläisiin projekteihin mukaan. Jokapäiväisestä harrastuksesta on pikku hiljaa kasvanut suuri osa elämääni, jota ilman en enää osaisi olla. Jos syystä tai toisesta postaus jää kirjoittamatta, tuntuu siltä, että olen unohtanut jotakin tärkeää. Tietokoneen ääreen istahtaminen työpäivän jälkeen on minulle kuin terapiaa, saan hetkeksi unohtaa kaiken muun, höpistä kanssanne, kirjoittaa siitä mikä minulle on niin rakasta. 

Pääsy mukaan Guess-yhteistyöhön oli kuin unelmien täyttymys ja hurja motivaattori. Into kirjoittaa ja valokuvata vain kasvaa päivä päivältä ja pidänkin peukut pystyssä, jotta vastaavanlaisia, suuria juttuja, tulisi eteeni vielä toistekin. Niitä odotellessa nautin kuitenkin tästä hetkestä, ranteessani ihana muisto ainutlaatuisista jutuista, joihin olen päässyt mukaan. Kiitokset vielä myös teille kaikille siitä positiivisesta palautteesta jota olette antaneet. Minulle on kovin tärkeää, että te viihdytte blogini parissa. ♥

Kohti uusia seikkailuja vai mitä! Uudet seikkailut aloitetaan heti tänä perjantaina, kun aivan liian pitkän reissutauon jälkeen lähden Milanoon. Ja totta kai tietokone matkaa käsimatkatavaroissa mukana! ;)

Psst. Yllä näkyvät kuvat on otettu Lempäälän Ideaparkin Guess-myymälästä, josta samaista yhteistyömallistoa saatat vielä bongailla!

// Hey guys! Here’s a few snapshots of the the Blogger’s Guess Collection. This amazing experience has been one of the coolest things in my life and I’m so looking forward the next ones! But for now, I’m so happy, wearing the cutest Guess bracelet on my wrist. Have a great day!

Rannekoru blogin kautta saatu: Fashionstore.fi/ Guess Color Chic Bracelet White

(Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ ostoista.)


Posted in Yleinen by Bella.