TYYLITAITUREIDEN ÄÄNESTYS JATKUU EDELLEEN!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kai olette muistaneet, että Olympuksen katumuotikampanjan sivusto (klik!) päivittyy aina maanantaisin uusin katumuotikuvin? Sivustollahan voit äänestää niin montaa omaa suosikkiasi kuin vain tahdot Like-nappulaa painamalla. Sivusto on jo nyt pullollaan mitä upeampia tyylitaitureita sekä Suomesta että ulkomailta, joten kisa käykin jo kuumana!

Äänestäneiden keskenhän arvotaan siis Olympuksen PEN Mini E-PM2-kamera, ja omasta kokemuksestani voin nyt kertoa, että tuollainen kamera kannattaa ehdottomasti yrittää voittaa itselleen. Saatuani samaisen kameran lainaan Olympukselta, olen ollut aivan myyty; muita kameroita en sen jälkeen ole käyttänytkään. Mitä muuta kameralta voisikaan toivoa kuin näppärää kokoa ja hyvää lopputulosta.

Oma nelikkoni, Eva, Roosa, Matti ja Veetrikki ovat kukin keränneet jo oikein mukavasti ääniä (siitä kiitos teille ♥), mutta olisi kyllä mahtavaa nähdä heistä joku myös finaalissa. Nyt tykkäilemään! ;)

// Have you seen these guys already? Roosa, Eva, Veetrikki and Matti are part of Olympus’s streetstylecompetition. If you like their style you can vote them here!


Posted in Yleinen by Bella.