MODA AUKIA- VAATEKAAPPI KESÄN JUHLIA VARTEN

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kun vuonna 2006 valitsin omaa ylioppilasmekkoani, valikoimat olivat mielestäni melko suppeat. Muistan vielä selvästi kuinka juhlasaliin asteli neljä samanlaista mekkoa kuin mitä itselläni oli yllä, tosin kukin erivärisenä. Valmistujaismekko on yksi niistä mekoista, joka vainoaa naista läpi tämän elämän, ehkäpä mummun lipaston päällä ylioppilaskuvassa tai vinttikomerossa mekkona, jota ei halua hävittää, mutta joka harvemmin pääsee uusiokäyttöön.

Eilen lähdinkin tutkimusretkelle Koskikeskuksen Moda Aukiaan, jossa pääsin elämään uudelleen tuota jännittävää kevättä ja vuotta 2006. Oli aika poimia valikoimista mekkoja, joissa voisi juhlia niin valmistujaisia kuin kevään aurinkoisimpia juhliakin. Valinnanvaikeushan siinä yllätti.

 // Yesterday I got the chance to go through spring arrivals at Moda Aukia in Koskikeskus. The store was full of beautiful dresses and here’s some of my favourites.

Yksi Moda Aukian helmistä on ehdottomasti värikäs, näyttävä ja laaja Ted Bakerin osasto. Osastolta löytyy niin koruja, laukkuja kuin kenkiäkin, ja sen lisäksi, että valmistuva löytää valikoimista taatusti päällepantavaa, löytyy osastolta paljon myös lahjapakettiin käärittävää. Oman huomioni kiinnitti eritoten kattava clutch-valikoima sekä hempeät korut.

   NOORAN LEMPPARI NRO 1:     

MEKKO/ TED BAKER

CLUTCH/ TED BAKER

KORKKARIT/ TED BAKER

 
Kävin läpi Ted Bakerin valikoimaa, ja silmäni suorastaan nauliintuivat halterneck-tyyppiseen taideteokseen, jota koristi upea ja herkkä joutsenprintti. En olisi koskaan uskonut, että juuri tämä kaunis mekko vie sydämeni täysin, mutta silkkimekko sopii täydellisesti juhlaan kuin juhlaan ja kaunis takaosa pääsee parhaiten oikeuksiinsa sivuun kammatun kampauksen kanssa. Liekö kiintymykseni tähän mekkoon juontanut juurensa suunnittelemaani Kalevala-koru helaan, mutta joka tapauksessa tämä mekko olisi lähtenyt mukanani kotiin heti, jos lompakko olisi ollut kanssani samaa mieltä.

Lisätietoja löydät mekosta täältä (klik!).

Varsinkin Ted Bakerin mekoissa printit olivat päässeet valloilleen ja rohkeasti aloinkin sovitella mekkoja, joita en välttämättä osaisi ylleni edes kuvitella. Poistuminen mukavuusalueelta tuotti tulosta ja toinenkin lempparini löytyikin lopulta samaisen merkin valikoimista.

    NOORAN LEMPPARI NRO 2:    

MEKKO/ TED BAKER

KORKKARIT/ GUESS

Mustiin Guessin korkkareihin yhdistettynä tämä ihana Ruususen unelma on kuin tehty vaikkapa vieraalle häämekoksi tai puutarhajuhliin. Pitkähihaisia juhlamekkoja voi toisinaan olla vaikea löytää, mutta tämän mekon malli oli mielestäni ihanasti oivallettu ja lyhyt helma kompensoi peittävämpää yläosaa.

Energisen Desigualin osasto hehkuu värejä ja kuoseja, ja kyseinen merkki onkin viime aikoina kiinnittänyt myös minun huomioni aiempaa enemmän. Malliston joukosta löytyy nimittäin melkoisia katseenvangitsijoita ja pistin merkille myös Milanossa käydessäni, että kyseinen merkki taitaa tällä hetkellä olla kuuminta huutoa.

    NOORAN LEMPPARI NRO 3:   

MEKKO/ DESIGUAL

KORKKARIT/ GUESS

Kirkuvan punainen Desigual-mekko sopii kesän aurinkoisimpiin päiviin ihanan materiaalinsa vuoksi, ja onkin mielestäni sopiva juhlaan kuin juhlaan. Mustan bleiserin kanssa käytettynä mekko muuntautuukin varsin monikäyttöiseksi. Plussaa kauniista leikkauksista, lukuisista yksityiskohdista ja ihanasta printistä. 

Lisätietoja mekosta löydät täältä (klik!).

Minulle entuudestaan melko tuntemattoman merkin, S.T.I:n valikoimista löytyi lukuisia mekkoja hieman sen perinteisemmän tyylin edustajille. Kauniita mekkoja bongailinkin valikoimista useampia ja halusin ehdottomasti tuoda esille myös kaksi kaunista, esimerkiksi kevään ylioppilaalle sopivaa mekkoa.

    NOORAN LEMPPARI NRO 4:  

MEKKO/ S.T.I

LAUKKU/ GUESS

KORKKARIT/ GUESS

   NOORAN LEMPPARI NRO 5:  

MEKKO/ S.T.I

HUIVI/ L’ASSESSOR

KORKKARIT/ TED BAKER

Ah, melkein jo aloin toivoa, että olisin yksi kevään ylioppilaista! Mekon valitseminen olisi tosin nykyään varmasti huikean paljon vaikeampaa kuin ennen, sillä jo pelkästään Moda Aukian valikoimista olisin mielelläni kotiuttanut useammankin aarteen. Heidän verkkokaupastaan löydät muuten kevään ihanimmat mekot koottuna etusivulta Kevään upeimmat mekot-kohdasta.

Ja sinä siellä, joka ehkäpä metsästät itsellesi vielä täydellistä mekkoa valmistujaisiin tai kesän juhliin, suosittelen palaamaan blogini puolelle heti huomenissa.. ;)

Mutta sillä välin, haluan ehdottomasti tietää, iskikö mikään minun suosikeistani myös sinuun?

Postaus toteutettu yhteistyössä Koskikeskuksen/ Moda Aukian kanssa. Bloggaajalle ei kerry tuloja sivustolle linkkien kautta ohjautuneesta liikenteestä.

// Which one is your favourite?


Posted in Yleinen by Bella.