VOITA 150 EURON LAHJAKORTTI MODA AUKIAAN!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Eilisessä postauksessani, MODA AUKIA- VAATEKAAPPI KESÄN JUHLIA VARTEN esittelin teille omia mekkobongauksiani Modan kattavasta juhlavaate- ja asustevalikoimasta. Minulla on teille nyt ihania uutisia; yksi teistä voittaa pian 150 euron arvoisen lahjakortin Koskikeskuksen Moda Aukiassa käytettäväksi. Nyt olisikin siis oiva tilaisuus voittaa itselleen uusi juhlamekko kesän juhlia varten.

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin, jossa kerrot mikä Moda Aukian mekoista on juuri se sinun suosikkisi. Voit valita suosikkisi joko yllä näkyvistä minun bongauksistani tai linkittää kommenttiisi lempparimekkosi Moda Aukian verkkosivustolta. Kommentistasi tulee löytyä myös nimimerkki/ toimiva sähköpostiosoite, jotta tavoitan sinut, mikäli voitto osuu kohdalle.

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy 12.5. klo 12:00.

Onnea arvontaan <3

Suosittelen lämpimästi piipahtamaan myös muutenkin Moda Aukian verkkokaupassa (klik!). Moda Aukia tarjoo nimittäin Curiouser & Curiouserin lukijoille nyt -15% alennuksen mekoista koodilla CURIOUSERMEKOT 12.5. asti. 

Happy Shopping girls! <3

Postaus on toteutettu yhteistyössä Koskikeskuksen/ Moda Aukian kanssa. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ ostoista.



Posted in Yleinen by Bella.