RUUSUINEN MADEMOISELLE

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Minulle iski hirveä kriisi ennen viime sunnuntaista jalkapallo-ottelua Milanossa. Kyllä, kyllä sitä kriisiksi voi kutsua, jos huomaa, että meikkipussista ei löydy yhtäkään huulirasvaa tai huulipunaa ja pian olisi tarkoitus suunnata ihmisten ilmoille.

Tämä on siis seurausta siitä, että olette kannustaneet minua käyttämään huulipunaa enemmän; nyt kasvot tuntuvat ilman sitä varsin värittömiltä. Matkamuistona Milanosta mukaan tarttui siis muutakin kuin tuo hurmaava Guessin sininen lompakko.

Hätä ei ollut tämän näköinen, hotellimme vieressä oli iso kosmetiikkaliike, josta kävin hakemassa itselleni huulipunan. Huulipunan ostaminen ei ole helppoa varsinkin, kun on ostamassa sikaa säkissä kuten minä. Hakusessa oli kaunis keväinen, raikas väri ja laadukas puna, jota ei koko ajan tarvitse olla lisäilemässä huulille.

L’Oréal Parisin osastolta valitsin lopulta itselleni Rouge Caresse-sarjan punan sävyssä 04 Rose Mademoiselle, ja jo heti ensitestauksella kyseinen huulipuna nousi uudeksi suosikikseni. Puna pysyy huulilla pitkään ja koostumus on ihanan kevyt. Selvittämättä on vielä tosin se, myydäänkö kyseistä punaa lainkaan Suomessa, vai joudunko sen loppuessa tekemään uuden reissun Milanoon.. ;)

Niin ja olihan se nyt mukavampi lähetellä katsomosta lentosuukkoja pallonpotkijoille pinkiksi maalatuilla hymyhuulilla (*viiitsivitsi*).

Psst. ... ja meikeistä puheen ollen; se mitä saadaan, kun yhdistetään uusi kosmetiikkasarja ja bileet, selviää vielä tänään.  Luvassa on kuitenkin huikea palkinto yhdelle teistä ja neuvonkin varsinkin tamperelaisia olemaan kuulolla! ;)


// I found my new favourite lipstick from Milan last week. Rose Mademoiselle looks fresh and the color is just as bright as the spring Sun. I love it. Kisses!


Posted in Yleinen by Bella.