AVEC ANNIINA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

     NE-ON-VÄREJÄ   

neule/ sweater H&M   farkut/ jeans GINA TRICOT   

kengät/shoes  SEPPÄLÄ    laukku/ bag    GUESS

aurinkolasit/ sunglasses  DOLCE & GABBANA

 

Mistä on hyvät keskiviikkoillat tehty? Höpötyksestä, herkuista, hyvistä kavereista, huonoista jutuista ja hulvattomista asukuvaustuokioista. Me vietimme tänään Anniinan kanssa pienimuotoista tyttöjen iltaa, kun suunnittelimme hieman lisää tapahtumaa, jota olen saanut kunnian olla mukana Anniinan ja Annikan kanssa järjestämässä. Jo ensi viikolla selviää teillekin, mistä oikein onkaan kyse!

Sen lisäksi, että nautimme ilta-auringosta ja napsimme valokuvia, suunnittelimmekin siis kyseistä tapahtumaa, herkuttelimme Chai Latella (parasta ikinä, suosittelen!) ja kippistelimme kaunista kesäiltaa parvekkeellamme smoothieiden voimin. Ilta vierähti höpötellessä ohi todella nopeasti, ja nyt onnellisena köllöttelen sohvan pohjalla ja jännitän leijonien puolesta, iiiiso kotiin noudettu herkkuannos Panchosta sylissäni. Aikas kiva päivä takana siis, kyllä tuo aurinko vain saa mielenkin paljon energisemmäksi kuin jatkuva vesisade (tiedän, huomenna sataa, ei mietitä sitä vielä tänään..). ♥

Millaisia helatorstaisuunnitelmia teillä on? Saatteko nauttia vapaapäivästä vai kutsuvatko velvollisuudet?

// My day was full of sunshine, good food, fun moments, dear friends and happy moments. As you can see, also my outfit was all about neon colors and I’m in love with my new hair. I like it so much! Excellent Wednesday evening for everybody!


Posted in Yleinen by Bella.