KUN LISÄÄ SINISIÄ METSÄNELÄIMIÄ LOIKKI AAMIAISPÖYTÄÄNI

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Huh. Sainpas. Nyt on sarja koossa.

Muistatteko, kun viime kesänä ihastuin (=rakastuin palavasti) Satumetsä-sarjaan? Yritin hamstrata varsinaisen himohamsterin tavoin kyseistä sarjaa itselleni, kun sitten yhtäkkiä kuulinkin sen vetelevän viimeisiään ja että sarjan tuotanto loppuisi. Argh. 

Kunnes sitten jokin aika sitten otin Iittala Storessa asian puheeksi ja sain kuulla, että Satumetsä palaisi tämän kesän ajaksi jälleen myyntiin. Innoissani olenkin nyt sitten odotellut sarjaa saapuvaksi ja eilen koitti se ilon päivä, kun hankin lisää täydennystä astiakokoelmiini. Satumetsää löytyi Veskan Iittala Storesta pakattuna käteviin bokseihin, joka sisälsi kaksi lautasta, kaksi kulhoa ja kaksi mukia. Alunperin olin hankkimassa vain kahta lisäkulhoa, mutta lopulta ”säästin” jonkin verran hankkimalla tuon koko setin.

Kuinka onnelliseksi voikaan ihminen tulla astioista, joissa loikkii sinisiä metsäneläimiä. No todella onnelliseksi, voin kertoa. Niin ja on mulla uusi tukkakin, joko kurkkasit Instagramista? ;)

Psst. Niin ja tämä postaus ratkaiskoon sukulaisten syntymäpäivä- ja nimipäivälahjaongelmat tämän kesän osalta, eikös? Terkuin, Noora joka mielellään kuorisi paketista kyseistä sarjaa lisääkin..


// Even though Curiouser & Curiouser is mostly a styleblog, I wanted to present to you guys this beautiful set called Satumetsä from the famous Finnish brand, Iittala. I’m in love, with blue reindeers.. ;)<3


Posted in Yleinen by Bella.