VOITA KUTSU VIP-SHOPPAILUILTAAN!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Nyt on siis vihdoin aika paljastaa, mitä olemme yhdessä upean Anniinan ja ihanan Annikan kanssa teille kevään aikana suunnitelleet! 

Olemme siis yhdessä tyttöjen ja Ideaparkin Vero Modan henkilökunnan kanssa järjestämässä VIP-shoppailuiltaa blogiemme lukijoille. Illan aikana tutustumme ammattilaisten avulla tulevan kesän trendeihin ja uutuuksiin, herkuttelemme pienten napostelujen parissa ja voittaapa joku onnekas osallistuja illan aikana myös Vero Modaan lahjakortin.  Luvassa siis paljon höpöttelyä, tyylivinkkejä ja inspiraatiota kesäpukeutumiseen, ja mikä parasta, aivan ihanaa päästä tapaamaan teitä! 

Tapahtuma pidetään yksityistilaisuutena siis Ideaparkin Vero Modassa 21.5. klo 20:00-22:00 ja illan aikana tehdyistä ostoksista saa lisäksi -15 %:n alennuksen. Unohtamatta myöskään pientä goodiebagiä, joka jaetaan osallistujille paikan päällä..

KUINKA VOIT VOITTAA KUTSUN VIP-SHOPPAILUILTAAN?

EDIT:// Kilpailu on päättynyt.


Kukin meistä arpoo tapahtumaan 12 avecillista kutsua. Osallistut kutsujen arvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin kommentin, josta tulee löytyä sähköpostiosoitteesi. Halutessasi voit myös kuvailla kommentissasi, mitkä ovat sinun kesätyylisi kulmakivet (kenties neonvärit, statement-kaulakorut, revityt farkut..?). 


Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy jo keskiviikkona 15.5. klo 18:00. Kutsun voittaneille ilmoitetaan arvonnan päätyttyä voitosta. Tarkistathan jo ennen osallistumistasi arvontaan, että mikäli onnetar on puolellasi, pääset varmasti saapumaan tapahtumaan paikalle. :)

Nyt arpalippu mukaan arvontaan, olisi huippua nähdä juuri sinut Vero Modassa! ♥

// Me and the girls have been planning an event with Vero Moda which will take place next week. So excited! Stay tuned!


Posted in Yleinen by Bella.