KUN TAMPEREELLA MUOTIKIRPPISTELTIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Huikea päivä takana, enkä nyt puhu tuosta jääkiekkopelistä, joka aiheutti ainakin tällä suunnalla ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Jääkiekosta ei nyt puhuta (kröhöm, miksiköhän), sillä Tampereella tapahtui tänään! Tätä on odotettu ja heti alkuun haluankin välittää lämpimät kiitokset Idalle ja Muotikirppis-tiimille, tapahtuma oli järjestetty viimeisen päälle hyvin ja oli suuri kunnia olla mukana Tampereen ensimmäisellä (mutta ei varmasti viimeisellä!) Muotikirppiksellä Pakkahuoneella.

Mutta mikä tapahtumasta teki varsin onnistuneen, on pääteltävissä jo pelkästään tuosta jonosta, joka ulottui ennen kirppiksen aukeamista huuuuiman pitkälle. Kiitos siis teille, jotka kävitte paikan päällä kirppistelemässä. Mitä nyt nopeasti ehdin myyntipöytäni takaa kipaista muiden pöytiä tutkiskelemassa, olen satavarma siitä, että moni teki tänään varmasti upeita löytöjä tyylikkäiden ja persoonallisten bloggaajien ja kirppismyyjien pöydistä. Vai olenko väärässä?

Itse tein ihanan löydön naapuripöydästä, kun ostin Nelliinalta hameen, joka ratkaisi kertaheitolla monen monta kesäjuhlien pukeutumisongelmaa. Instagramista voit jo käydä kurkkaamassa millaisen aarteen löysinkään (@CURIOUSNOORA).

Oli niin ihanaa, että moni teistä kävi minuakin moikkailemassa. Lukijoiden ja toisten bloggaajien tapaaminen on aina yhtä ihanaa, kun tuntuu siltä, että vastaan tuli tänäänkin monen monta ”vanhaa tuttua”. Kiva juttu, että niin moni teistä tuli rohkeasti juttelemaan ja tervehtimään, toivottavasti tavataan taas pian!

Täällä starttaillaan siis uutta viikkoa hyvillä fiiliksillä, toivottavasti myös siellä! 


// Today Curiouser & Curiouser participated in Tampere’s 1st Fashion Flea Market and I had such a great day! I met many many readers and bloggers and I also found the perfect skirt for myself for the upcoming summer. It was so nice to meet you guys, I hope I’ll see you again soon!


Posted in Yleinen by Bella.