CURIOUSNOORA BLOGIKIRPPISTELEE

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Innostuin viime sunnuntaisesta Muotikirppistelystä niin, että päätin startata myös blogini puolella pitkän tauon jälkeen pienimuotoisen blogikirppiksen käyntiin. Myynnissä on nyt muutamia aarteita, jotka tippa linssissä laitan myyntiin lähinnä sen vuoksi, että niillä ei hankinnan jälkeen olekaan ollut käyttöä. Mikäli kiinnostut jostakin esitellystä tuotteesta, voit laittaa minulle sähköpostitse viestiä (curiouserandcuriouser@hotmail.fi), tällä kirppiksellä saa myös tingata! ;) Huomioithan kuitenkin, että tuotteiden kohdalla esitetyt hintapyynnöt sisältävät myös postituskulut.

Lisäkysymyksiä tuotteista voi toki jättää myös kommenttiboksiin.

HUMANITY-RANNEKE (LEVEÄ), UUSI (MUKANA SÄILYTYSPUSSUKKA)
Hintapyyntö: 35 € (sis. postikulut kotimaahan)

Kullanvärinen koru on somistettu koristetimantein ja niitein, käyttämätön. 

BERSHKA, TUMMANSINISET (VÄRI HUOMATTAVASTI TUMMEMPI KUIN KUVISSA) FARKUT, KOKO 34 
Hintapyyntö: 17€ (sis. postikulut kotimaahan)

Housut ostettu Tallinnan Bershkasta. Myydään käyttämättömiä pois väärän koon vuoksi.

CONVERSE ALL STAR, NAHKAISET LENKKARIT, KOKO 37 ½
Hintapyyntö: 69 € (sis. postikulut kotimaahan)


Nämä upeat suklaanruskeat Converset olivat unelmieni täyttymys- kunnes laitoin ne jalkaani ja suuntasin Helsingin reissulle. Koko olikin aavistuksen liian pieni minulle, joten sen vuoksi laitan nämä myyntiin. Kenkiä on siis käytetty kerran ja ne ovat täysin uudenveroiset.



TED BAKER, GLITTER BOW IPHONE CASE
Hintapyyntö: 20€ (sis. postikulut kotimaahan)


Kultainen suloinen iPhone-suojakotelo on koristettu hurmaavalla mustalla glitter-rusetilla. Koska käytän omassa iPhonessani (4) kuoria, ei puhelimeni mahtunut tähän suojakoteloon. Vastaavanlaisia TB:n koteloita myydään tällä hetkellä esimerkiksi Stockmannilla hintaan 39e.

SPIRIT STORE, KIILAKORKOTENNARIT, UUDET, KOKO 38
Hintapyyntö: 37€ (sis. postikulut kotimaahan)


Upouudet Spirit Storen tennarit ovat jääneet käyttämättä turhan korkeiden korkojen takia. Tämän tennaritypyn kinttuihin eivät nämä ”korkkarit” olleetkaan omiaan, toivottavasti nämä löytävät hyvän uuden kodin blogikirppiksen kautta.



GUESS JEANS, ROCKET-FARKUT, UUDET, KOKO 27
Hintapyyntö: 65€ (sis. postikulut kotimaahan)


Matalavyötäröiset, slim-malliset Guessin farkut olen ostanut Fashionstore.fi:stä. Myönnetään, heräteostos. Farkut eivät ole istuneet lopulta kuitenkaan toivomallani tavalla (lähinnä farkkujen matala vyötärö ei ollut minun makuuni) ja niin nämä kivoilla kulutuksilla varustetut farkut ovat jääneet käyttämättä.

// Sorry guys, this flea market is only for my Finnish readers! ;)


Posted in Yleinen by Bella.