TIMANTTISIA IDEOITA JA LAHJAKORTTIARVONTAA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Moni meistä juhlii varmasti tulevana viikonloppuna, kun suvivirret raikaavat juhlasaleissa, valmistuneet painavat päähänsä valkolakkeja ja sukulaiset ja ystävät saapuvat onnittelemaan opintojaan päättäneitä ruusujen kera.

Koska moni vielä varmasti pähkäilee, mitä valmistuvalle käärisikään lahjapakettiin, kävin tutustumassa Koskikeskuksen Timanttiset-liikkeen valikoimaan. Poimin toinen toistaan upeampien lahjaideoiden joukosta kuviin omia suosikkejani, jotka toisivat taatusti myös valmistuneen huulille leveän hymyn ja jäisivät ihanaksi muistoksi tuosta onnellisesta päivästä.

 (Timanttiset/ Bering, yksityiskuvassa oleva kello 179€)

Koskikeskuksen Timanttiset-liikkeessä on kattava valikoima tyylikkäitä, kauniin muotoilun ystäville mitä parhaiten soveltuvia Beringin kelloja, joista poimin omaksi suosikikseni upean yksilön. Valkoinen, kauniilla hopeayksityiskohdilla koristettu rannekello sopii tyyliin kuin tyyliin ja onkin siksi melko varma valinta lahjapakettiin. Hurmaava yksityiskohta liittyy myös kellon pakkaukseen; kierrätyslasista valmistettu purkki soveltuu esimerkiksi tuikkukupiksi tai säilytysrasiaksi. Kellolla on kolmen vuoden takuu.

 (Timanttiset/ Kalevala Koru, Michael Monroe A Star All Heart-riipus, hopea 139€, )

Timanttisilla on edustettuna myös kotimaisia korumerkkejä, joista oman suosikkini, Kalevala Korun, valikoimista löysinkin paljon tuotteita, joita esimerkiksi itse käärisin mieluusti esiin lahjapaketista. Uutuuksiin kuuluva Michael Monroen korusarja kiinnitti kuitenkin eritoten huomioni. Michael kertoo tuoteselosteessa, että hän haluaa tähtenä loistaa positiivista energiaa ja valoa kaikkiin sydämiin. Mikä olisikaan siis osuvampi lahja myös valmistuvalle. Bongasinpa muuten Kalevala Korun My Saaga-helojen joukosta myös jotain tuttua; viime vuonna Kalevala Korulle suunnittelemaani Joutsenpari-helaa on siis edelleen saatavilla.

 (Timanttiset/ Thomas Sabo, kaulaketju M-pituus 35€ , rengas 32,90 , riipus 79€ )

Upea Thomas Sabo ihastuttaa minua kerta toisensa jälkeen uutuuksillaan, ja halusin poimia myös Thomas Sabon koruja vinkkilistalleni. Hurmaavissa pakkauksissa saatava Thomas Sabon sarja on upea lahjaidea jo senkin vuoksi, että lahjaa voi tulevaisuudessa täydentää vaikkapa uusilla heloilla. Kuviin valitsin kuitenkin M-pituisen kaulaketjun, johon kiinnitin ruusukultaisen renkaan. Laajasta riipusvalikoimasta valitsisin itse valmistuvalle suloisen kolmikon, jossa yhdistyy niin hyvä onni kuin rakkauskin. Timanttisilla käydessäni ihastuin myös kovasti Thomas Sabon uuteen Sterling-sarjaan, josta löytyi paljon ruusukultaisia uutuuksia.



 (Timanttiset/ Michael Kors, yksityiskuvassa oleva kello 319€)

Timanttisten Annika kertoi minulle, että vuodesta toiseen suosituimpia lahjoja valmistuville ovat kellot. Michael Korsin osasto onkin Timanttisilla hurjan kattava, ja mikä olisikaan trendikkäämpi lahja tyylikkäälle valmistuvalle kuin klassinen Kors.

 (Timanttiset/ Nomination, MyBonBons, nahkaranneke 23€, kirjainkoru 49€)

Nominationin uusi, syötävän suloinen MyBonBons sarja näyttää herkulliselta jo pelkästään sen vuoksi, että korut myydään pakattuina hurmaaviin rasioihin. Trendikkäitä nahkarannekkeita löytyy useassa eri värissä ja niitä somistamaan on olemassa niin kirjain- kuin esimerkiksi horoskooppikorujakin.

Sen lisäksi, että toivon monen poimineen hyviä lahjavinkkejä Timanttisten valikoimasta, järjestämme yhteistyössä Koskikeskuksen Timanttisten kanssa nyt arvonnan, jonka palkintona arvotaan 100 euron lahjakortti Koskikeskuksen Timanttiset-liikkeeseen. Pääset osallistumaan arvontaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

Osallistu 100 euron lahjakortin arvontaan (klik!) 

 Osallistumisaika päättyy 3.6.2013.

Lahjaostoksille suuntaaville minulla on myös erinomaisia uutisia. Saat -15 % alennusta ostoksistasi Koskikeskuksen Timanttiset liikkeessä mainitsemalla kassalla, että luet blogiani. Tarjous on voimassa 30.6.2013 asti.

Lämpimät onnittelut myös minulta kaikille tulevana viikonloppuna saavutuksiaan juhliville ♥

Postauksen kuvat (C) Curiouser&Curiouser. Tuotteet kuvauslainaa.

// Here’s some of my favourites from Timanttiset store’s selection. 
Aren’t they just perfect for the graduation presents also!


Posted in Yleinen by Bella.