MAXI JA MINÄ KESÄILLASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Vilan maximekko osoittautui ehkäpä maailman mukavimmaksi vaatekappaleeksi, jonka olen koskaan omistanut. Noudin tilaukseni eilen kotiin, enkä malttanut olla tekemättä heti toisintoa tuosta toissapäivänä tekemästäni inspiraatioasusta.

Toki aivan samoja vaatekappaleita ja asusteita ei vaatekaapistani löytynyt, mutta idean pyrin pitämään samana. Guessin Yorkshire-clutch oli ehdoton valinta yhdistettäväksi Ginan farkkuliivin kanssa ja löytyipä kaapistani myös viime kesäiset, valkoiset Holly&Whyte-tennarit. Korujen ja yksityiskohtien väriksi valitsin hopean, joka sopi mielestäni kauniisti niin vaaleansinisten sävyjen kuin tämän tummanharmaan maximekonkin pariksi.

Mekon ainoa miinus on se, että kangas on melko ohutta vaikkakaan ei läpikuultavaa. Sujautinkin nyt mekon alle pitkän mustan topin, mutta kuvia katsellessani huomaan topin jääneen hieman rumasti rypyttämään mekkoa. Ehkäpä parempi vaihtoehto olisi ollut bandeau-mallinen, liivimäinen toppi. Vaikka mekon saa asustamalla myös oikein kivaksi arkiasuksi, on se omiaan myös rantsupäiviä varten, kun mekon voi näppärästi sujauttaa bikinien päälle. Erinomainen hankinta siis, kyllä kannatti mennä ja ihastua maxeihin.

laukku/ bag GUESS   farkkuliivi/ denim vest  GINA TRICOT  

maximekko/ dress  VILA  kengät/ shoes  LINDEX (HOLLY&WHYTE)  

kaulakoru/ necklace LITTLE WHITE RABBIT DESIGNS  

kello/ watch  GUESS  rannekoru/ bracelet  GUESS

// My new long dress arrived yesterday via mail from Nelly.com and I couldn’t be happier! It is so comfortable and I love the color also. It’s easy to combine with different kinds of looks, but this look with the denim vest must be my favourite at the moment. With some accessories from Guess, this look is perfect for the summer!


Posted in Yleinen by Bella.