MATCH

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

En voi varmaankaan enää ikinä vaihtaa käsilaukkuani..

        laukku/ bag    GUESS    iPad Mini-kuori/ iPad Mini case  LUX-CASE.FI        

       iPhone4-kuori  / iPhone4-case   GUESS      

Jeeeep, olen hurahtanut. Tällä kertaa krokokuosiin. Kuvasta voisi päätellä, että päivittäin käsivarrellani kulkeekin melkoinen krokolauma, kun kaikki on nyt niin matchy match. Puolustan tätä villitystäni sillä, että tämä kolmikko on eksynyt luokseni ikään kuin sattumalta. 

Kun ostin itselleni tuon ruskean Guessin laukun, en niinkään ihastunut sen kuosiin, vaan lähinnä väreihin ja sen käytännöllisyyteen. Laukku on täydellinen ja vastaa juuri tarpeitani (tätä on tosin varmasti ollut vaikea päätellä asukuvistani..). Laukku pysyy hyvin muotissaan, ja sen vuoksi sen sisuksissa turvassa pysyy niin kamera kuin muutkin tärkeydet, jotka eivät niinkään tykkää kolhuista ja huolimattomasta säilytyksestä.  Se nyt vain sattuu olemaan myös krokokuosia.

Minikokoiseen iPadiini etsin tuloksetta persoonallisia kuoria jo puolen vuoden ajan, kunnes Lux-Case.fi:n valikoimista löysin yhteistyömme tiimoilta täydelliset kuoret. Noh, ne nyt sattuivat sopimaan tuohon Guessin laukkuun niin väriltään kuin kuosiltaankin. 

Eilen tämän kolmikon viimeistelikin sitten iPhonen uusi kesälook, kun ihan tolkuttoman pitkän etsinnän jälkeen löysin laadukkaat kuoret iPhone 4:lleni (miksi ihmeessä suurinta osaa esimerkiksi Michael Korsin uutuuskuorista valmistetaan enää vain iPhone 5:lle?!). Ne nyt sattuivat vaan olemaan myöskin krokokuosia ja olemaan täysin samaa sävyä laukun tummemman värityksen kanssa. No can do.

Visuualinen silmäni on tästä kolmikosta melko onnellinen, mutta nyt saa krokokuosi riittää. Tarkemmin kun aloin ajatella asiaa, niin _ saaattaaa_ olla, että myös lompakkoni sopii tähän porukkaan paremmin kuin hyvin.. Hämmentävä villitys, ja niin kovin epänooramainen. Tätä ne helteet teettävät.. ;)

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA
CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

// Croco rocks, indeed! My favourite bag from Guess matches perfectly with my new iPhone case. But as you can see, also my iPad cover looks pretty much the same. Enough is enough, but they look so cute together, don’t they?! ;)


Posted in Yleinen by Bella.