A SHORT SHOPPING SUNDAY

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Hus pois sadepilvet, shortsikausi täytyy päästä starttaamaan pian, kun vaatekaapin uumenissa polttelevat nyt nämä kesäkauden cooleimmat shortsit!

Vietimme äidin kanssa shoppailusunnuntaita. Molemmilla oli hirveä hinku päästä ihastelemaan ja shoppailemaan jotain kivaa kesävaatekaappiin, mutta epätoivohan siinä alkoi jo iskeä, kun poistuimme kaupoista pois kerta toisensa jälkeen tyhjin käsin. H&M:llä viimein kuitenkin osui ja upposi, kun löysin peräti kahdet ihanat kesäshortsit ja alepuolelta kaiken lisäksi sähäkän pinkin statement-kaulakorun, jota olin ehtinyt ihastelemaan jo normaalihintaisenakin. 

Printtihousukuume on levinnyt nyt siis myös shortsien saralle, mutta eihän noita värejä ja kaunista kuosia vain voinut vastustaa. Sateisen sunnuntain shoppailuretki, SUCCESS! ;)

// Hey guys! Wanna meet my new summer shorts from today’s shoppingtrip to H&M? I love that cute print, it has the most beautiful colors in it and with these shorts, I’m ready for the hot summerdays! Sunday’s Shoppingtrip, Success!

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK


Posted in Yleinen by Bella.