JUHANNUKSEN JÄLKKÄRIKSI

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kesän tullen olen innostunut erilaisista salaateista, kun tarjolla on taas herkullisia, tuoreita ja hyvänmakuisia raaka-aineita niiden valmistamiseen. Ajattelin vinkata myös teille näin juhannusta ajatellen tästä kevyestä jälkkäristä, joka saattaisi maistua grilliähkyjen jälkeen huomattavasti paremmin kuin tuhdimmat jälkiruoat.

Herkullinen salaatti ja todellinen katseenvangitsija ruokapöytään syntyy kovertamalla salaattikulhoksi hunajameloni. Tämä ”annoskoko” soveltui hyvin yhdelle, mutta mikäli haluat tehdä salaatin suuremmalle väelle, voit kulhoksi kovertaa suuren vesimelonin ja käyttää sitä hunajamelonin sijaan myös salaatissa.

Omaan hedelmäsalaattiini käytin omia lempihedelmiäni ja marjojani, ja suosittelen säilykkeiden sijaan hankkimaan kaupasta tuoreita raaka-aineita. Harmitti oikein heittää salaattiin mukaan sokeriliemessä kelluvia ananaksen paloja, kun unohdin kaupasta ostaa tuoreen ananaksen. Jos käytät paljon kirpeitä hedelmiä, voit salaatin päälle valuttaa hieman hunajaa tai päinvastoin jos raaka-aineesi ovat makeita, voit päälle puristaa sitruunan mehua.

Ja suosittelen tekemään salaattia kerralla riittävästi; tuosta kipposesta syntyi hieman sanaharkkaa, kun söimme sen Matin kanssa yhdessä ja minä kuulemma varastin kaikki mansikat.. Hups.

Vinkki!:
Jäljelle jääneistä hedelmäsalaatin aineksista surautin itselleni aamusmoothien
lisäämällä joukkoon hieman rasvatonta jugurttia. Eikä sekään muuten
maistunut ollenkaan hassummalta.

 Kurkkaa myös: SLURPS-postaus leipäjuustosalaatista (klik!).

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK  

// Fresh summersalad is made from these ingredients; strawberries, melon, pineapple, grapes and peaches- all my personal favourites! Use your imagination and soon you’ll be enjoying of this delicious salad. 


Posted in Yleinen by Bella.