JUHANNUSNEIDON MYSTEERISETTI

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Hei te upeat JUHANNUSNEIDOT siellä ruutujen toisella puolen.

Kävin äsken täydentämässä hieman omaa juhannusgarderobiani ja shoppailun lomassa ajattelin teitä. Juhannus on taikojen aikaa, tällä kertaa ei tarvitse kerätä kukkia tyynyn alle, mutta johdatelkoot nuo juhannusruusujen täyttämät kuvat teidät pienen mysteeriarvonnan pariin.

Kokosin teille setin, todellisen juhannusneidon paketin, josta löytyy kolme eri elementtiä. Aion pitää teidät jännityksessä, enkä siksi esitellyt palkintoa kovinkaan tarkasti kuvissa, mutta elämässä pitää olla välillä vähän jännitystä. Palkinnon arvo on n. 25 euroa ja osallistut setin arvontaan seuraavia ohjeita noudattamalla:

HALUAISITKO VOITTAA TÄMÄN JUHANNUSNEIDON MYSTEERISETIN ITSELLESI?

Jätä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin, josta käy ilmi nimimerkkisi/sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy lauantaina klo 23:59.

Jos yhtään teitä olen oppinut tuntemaan, tiedän, että tämä setti ilahduttaisi varmasti eritoten lukijoitani. Siksi annankin yhden lisäarvan arvontaan, mikäli seuraat blogiani Bloggerin, Blogilistan, Bloglovinin tai Facebookin kautta. Mainitsethan tästä kommentissasi.

Aurinkoista, taikojen täyteistä, onnellista ja unohtumaton juhannusta. ♥

Arvonta ei ole sponsoroitu.

// Sorry guys, this time this give-away is only for my Finnish readers. ♥


Posted in Yleinen by Bella.