JUHANNUSTERVEISIN, EPPU

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

”Hei te kaikki karvaiset juhannusneidot siellä ruutujen toisella puolen, Eppu täällä.

Olen tullut etsimään jotakuta Jussia täältä maalta (tai niin nuo mun omistajat on ainakin kertonut), mutta vielä ei ole tullut muuta kuin maajusseja vastaan. Äsken yritin varastaa ruokapöydästä ryynimakkaran evääksi, mutta minut ikävästi keskeytettiin, sen jälkeen yritin kiivetä puuhun katsomaan mikä variksenpoikasilla oikein oli hätänä, mutta sitäkään en saanut tehdä. Noora vain kuvailee ja Matti seisoo grillin vieressä. Melkoisen laiskaa jussin etsintää sanoisin. Mutta kyllä niillä aikaa oli tuollaisen älyttömän kukkaseppeleen vääntämiseen- give me a break. Ei edes kuvauspalkkioo herunut.

Siinä tärkeimmät. Kai sitä täytyy kerätä pari horsmaa tyynyn alle jos vaikka näkisin edes kauniita unia uudesta morsmaikusta. Ollaan kiltisti.

Kuolaisin pusuin,

Eppunne

Psst. Erityisterveiset tänään 7 v. täyttävälle Eetu-kaverille (♥), ja samaan suuntaan myös Roosan kauhukaksikolle. Niitten ei takuuvarmasti oo tarvinnut pitää tälläisiä hölmöjä päähineitä päässään.. Fashion is so not my thing.”

 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

// Hi guys, it’s me Eppu! Do you remember me! I just wanted to say hey because Noora was too busy celebrating the midsummer which we are having today here in Finland. But gotta go now! Have a great weekend!


Posted in Yleinen by Bella.