VOITA HEMMOTTELUHETKI KOSKIBEAUTY KAUNEUSHOITOLAAN

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kulunut viikonloppuni alkoi karkaamalla pakoon arkea Koskikeskuksen kolmanteen kerrokseen. Siellä poissa hälinän ja kiireen keskellä avautuu maailma, joka tarjoaa ihania hemmotteluhetkiä niin arjen väsyttämälle kropalle kuin mielellekin. Pääsin testaamaan blogiyhteistyön merkeissä KoskiBeautyn Spa-jalkahoitoa, joka osoittautui ylelliseksi hemmotteluhoidoksi ja -hetkeksi tunnelmallisen kauneushoitolan uumenissa. 

Perjantai-iltani alkoikin siis upottamalla jalat lämpimään jalkakylpyyn, jonka jälkeen jalat kuorittiin, kynnet leikattiin ja lakattiin valitsemallani värisävyllä. Kynsilakkavalikoimaa löytyi niin paljon, että sen täydellisen sävyn valitseminen olikin ainoa hetki, kun aivonystyröitä täytyi jalkahoidon aikana käyttää. Muuten aivot sai totaalisesti heittää narikkaan ja nauttia. 

Kun varpaankynnet oli lakattu hehkuvan pinkeiksi, hoitohuone pimennettiin ja oli aika nauttia jalkahieronnasta. Allekirjoittanut meinasi nukahtaa hoitotuoliin ja osasin kerrankin olla ajattelematta yhtään mitään. Jalkahieronta virkisti kehoa kovasti ja hoito viimeisteltiin vielä hieronnan jälkeen kosteuttavalla jalkanaamiolla, jonka annettiin vaikuttaa jonkin aikaa. Kokonaisuudessaan hoito kesti noin puolisentoista tuntia. 

Mutta ei siinä vielä kaikki, seuraavaksi oli aika testata suihkutettavia sukkahousuja…

En ole ikinä ollut itseruskettavien tuotteiden käyttäjä- inhoan niiden hajua ja sitä, että tuotteen levittäminen tasaisesti on haastavaa ja sen imeytyminen kestää tolkuttoman kauan. Kun hoidon tehnyt Noora sitten jalkahoidon jälkeen kysäisi haluaisinko testata Artdecon suihkutettavaa Spray on Leg Foundationia eli suihkutettavia sukkahousuja, olinkin aluksi hieman epäileväinen asian suhteen.

Tuotetta löytyy KoskiBeautystä kolmessa eri sävyssä ja minun jalkoihini suihkutettiin sävyistä vaaleinta. Tuote suihkutetaan jalkoihin pienen etäisyyden päästä ja hierotaan sen jälkeen kauttaaltaan jalkoihin (käyttöä suositellaan ainoastaan jaloille). Sanattomaksihan se veti, kun yhtäkkiä olin saanut jalkoihini upean ja hehkuvan värin (ylläolevassa kuvassa nuolen osoittamaan jalkaan on tuotetta jo laitettu). Spray imeytyi jalkoihin välittömästi, se ei tahrannut vaatteita ja Nooran kertoman mukaan väri pysyy paikoillaan jopa muutaman pesunkin ajan. Täydellinen ratkaisu meille kalkkilaivan kapteeneille shortsikeleille! ;)

KoskiBeauty tarjoaa jalkahoitojen lisäksi erilaisia hemmotteluhetkiä kasvohoidoista ihokarvojen poistoon, hieronnoista meikkauksiin ja ripsienpidennyksistä kestovärjäyksiin ja tämän lisäksi myynnissä on runsaasti erilaisia laadukkaita tuotteita.

♥ ♥ ♥

Curiouser & Curiouserin lukijana saatkin nyt -10%:n alennuksen KoskiBeautyn hoidoista ja tuotteista, kertomalla aikaa varatessasi/ tuotetta ostaessasi, että olet blogini lukija. Tarjous on voimassa 15.7. asti. 

Hinnaston löydät täältä (klik!).

♥ ♥ ♥

OSALLISTU ARVONTAAN:

Sen lisäksi yksi teistä pääsee nauttimaan rentouttavasta Spa-jalkahoidosta KoskiBeauty-kauneushoitolassa. Voit osallistua Spa-jalkahoitolahjakortin arvontaan alla olevasta linkistä.

Osallistu lahjakortin arvontaan tästä linkistä (klik!).

Nyt kipin kapin kesäjalat kuntoon! ;) 

Postaus toteutettu yhteistyössä Koskikeskus/ KoskiBeautyn kanssa.


Posted in Yleinen by Bella.