HERÄTEOSTOS, MYÖNNETÄÄN

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kun H&M:ltä tilaamastani paketista paljastui eilen räiskyvän pinkit high heelsit, oli Matinkin jo tiedusteltava, että mistäköhän nyt tuulee? Ensin tennaritypy viihtyy viikonlopun maailman mukavimmissa verkkareissa ja seuraavaksi aleosastolta bongatut korkkarit saavat sydämen pamppailemaan innostuksesta.

Aloitetaan kertomalla, että kengät maksoivat kuusi euroa. Mielestäni ihan järkevä sijoitus ajatellen sitä, että korkkari-innostukseni vielä tästä laantuu ja kengät päätyvät kenkäkaapin perimmäiseen nurkkaan. Toiseksi, ne olivat tavattoman kauniit ja tyttömäiset.

Nämä pinkit korkkarit toimivat jo itsessään melkoisena katseenvangitsijana ja niiden ympärille koottu asu voi näin ajatellen koostua melko simppeleistäkin jutuista. Säihkyvän pinkki kenkäpari vie kuitenkin huomion. Siksi ajattelinkin, että mikseipä korkkarit voisi yhdistää melko helposti myös omaankin tyyliini- boyfriendit ja pelkistetty tyttömäinen yläosa saavat melkoisesti potkua, kun asuun liittää mukaan tuollaiset kengät. Kaapistani löytyy myös musta kesäinen jumpsuit, joihin nuo kaunokaiset sopisivat paremmin kuin hyvin.

Kuusi euroa well spent, nyt jännityksellä jään odottamaan nähdäänkö näitä kenkiä ikinä asukuvissa.

Kannattaa muuten ehdottomasti tehdä visiitti H&M:n nettikaupan alepuolelle mikäli hakusessa on erityisesti kenkiä tai asusteita. Tai korjataanpa hieman, älä missään nimessä eksy kyseisen verkkokaupan sivustolle, mikäli heräteostosheikkoutta on tällä hetkellä havaittavissa.

Psst. Ja korkkaritreenien jälkeen pulahdetaan jalkakylpyyn (klik!).

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK


// They are pink. They are bright. They are mine. And I have no idea if I’m ever gonna wear them, but they were on sale and cost only 6 euros so I decided to take a chance. With boyfriend jeans and simple top they could make a perfect match, what do you think?


Posted in Yleinen by Bella.