BLOG OFF/ON

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Eilen julkaisemassani videopostauksessa nähty Sisters Pointin t-paita pääsi eilen heti testiin, kun kokosin sen ympärille rennon mutta omantyyliseni toimistolookin. Seppälän jakusta löytyi samaa värimaailmaa kuin t-paidasta ja vaikka heti ensisilmäyksellä en ollut lainkaan varma siitä sopiiko tämä kombo toisiinsa, oli lopputulos melko persoonallisen ja hauskan näköinen. Jakku on kiva löytö jo jonkin ajan takaa, mutta edelleen sen ”chanelhenkisyys” ja kultaiset yksityiskohdat viehättävät minua kovasti. Korsin laukku on myös kuin tehty sen kaveriksi.

    t-paita/  t-shirt   SISTERS POINT   
jakku/  blazer   SEPPÄLÄ    laukku/  bag   MICHAEL KORS

farkut/  jeans   GINA TRICOT   kengät/ shoes   LINDEX    

Sisters Pointin t-paita oli minulla pitkään ostoslistalla ja laitoinkin sen heti tilaukseen koossa XS/S, kun bongasin sen Nelly.comista. Teksti nyt on jo sellaisenaan hauska, mutta yllätyin kovasti paidan telttamaisuudesta. Ajattelinkin hieman tuunata paitaa lyhyemmän malliseksi, jotta saan sen jatkossakin sopimaan paremmin tyyliini.

// Blog Off, says my new t-shirt from Sisters Point. It looks so much fun combined with my blazer from Seppälä and as you can see, I still love those golden details in the bag and the jacket. This fun outfit was suitable for also my day at work and the comfortable look was perfect also for the evening walk with our dog Eppu without the jacket. It is always so refreshing to try out new combinations when it comes to clothes, isn’t it?


Posted in Yleinen by Bella.