KINDERMUNAROMANTIIKKAA

Vuosien varrella sitä on tullut otsikoitua postauksiaan tavalla jos toisellakin, mutta Kindermunaromantiikka nousee sinne oudoimpien kärkipäähän. Tämä suloinen ja romanttinen ele on kuitenkin oman postauksensa ansainnut.

Matti tuli torstaina ruokakaupasta kotiin, mukanaan pieni pussillinen Kinder-munia. Taustatiedoksi kerrottakoon, että aloitan suklaamunahamstraukseni usein jo helmikuun alussa ja lopetan huhtikuussa, jotta saan tuolla piiiiiitkän pääsiäisen odottelun ja fiilistelyn verukkeella mätätä kitusiini mahdollisimman monta Kinder-munaa. Noh, tuo Amorin nuolesta osuman saanut Matti oli sitten päättänyt olla romanttinen ja toi kotiin kasan Kindereitä, yhden jokaiselle päivälle, kun hän on Barcelonassa. Niitä minä olen täällä nyt sitten ikävää helpottaakseni popsinut iltakahvin kaverini.

Kotiinpaluupäivälle oli kaappiin varattukin sitten oikein jättikinderi (..jopa vähän too much suklaata mulle! ♥_♥), jonka sisuksista löytyi yrmeä pikku ötökkä, kompassi selässään. Voi sentään. Toivottavasti oman otukseni lentokoneen kompassi osoittaa jo pian kohti kotia ja toivottavasti hän palaa kotiin hieman hymyileväisempänä kuin tuo torakka.

Tämä on nyt sitä arjen romantiikkaa. Toinen ei ole edes kotona ja ilahduttaa minua näin sympaattisella tavalla.

Hei mitä sanotte; pitäisiköhän tänäkin pääsiäisenä pistää pystyyn suuri suklaamunatasting? Se olisi jo kolmas vuosi putkeen, vuosina 2015 ja 2014 asiaan suhtauduttiin vakavuudella ja maisteluraati otti homman tosissaan.

enkku2-1

Well this was a fun surprise! Matti went to Barcelona on Thursday, and because he knows that I’m a big fan of Kinder-chocolate, he bought me an Easter-egg for each day he is away. Well that’s cute, isn’t it.


Posted in and tagged , by NOORA.