KUN VIELÄ ON PIMEÄÄ

Vaikka olenkin jo useampaan otteeseen toitottanut kaipaavani kevättä ja valoisuutta, aion ottaa kaiken irti näistä hämäristä illoista, jolloin kynttilä valaisee pimentyvää iltaa ja mukissa höyryää kuppi lämmintä inkivääriteetä tai taikajuomaani. Taikajuomasta puheen ollen; tuo terveyspommi on toistaiseksi toiminut niin hyvin, että vielä ei  flunssa ole tänä talvena kaatanut minua petiin. Varmuuden vuoksi taidan lopputalvenkin ajan hörppiä inkivääri-hunaja-sitruuna-vettä kupillisen iltaisin.

Lukijani jätti juuri pari päivää sitten kommenttiboksiin toiveen koti- ja sisustuspostauksista. Näitä on kevään kunniaksi luvassa enemmänkin, mutta ostoskassistani löytyi niin teemaan sopivia juttuja, että ajattelin aloittaa kotiesittelymme pienimuotoisesti. Pentik osoittautui nimittäin kevätkodin todelliseksi aarreaitaksi.

Ostokseni olivat melko maltilliset, mutta juuri näitä kaipasin kotiimme. Pääsiäistäkin ajatellen tuo munanmallinen, keskeltä aukeava purnukka, oli juuri täydellinen lisä sisustukseen. Sinne voi piilottaa kynttilän tai vaikkapa suklaamunia. Purkkia ei tarvitse edes välttämättä käyttää kannen kanssa, jos se pääsiäisen jälkeen ei enää tunnu ajankohtaiselta. Koristeellinen esine oli kaiken lisäksi alennuksessa, joten hyvillä mielin kiikutin sen ja tuoksuttoman, vihreän lämpökynttiläsetin (3,50€) kassalle.

Sain blogin kautta testiin jokin aika sitten Nurmen tuotteita (näistä ehdottomasti lisää vielä myöhemmin), mutta paketin joukosta löytyi yksi tuote, joka herätti heti mielenkiintoni. Käsinvalettu, Estonian Forest, soijavahakynttilä sisältää männyn ja katajan eteeristä öljyä ja vaikka soijavahakynttilät ovatkin minulle vielä hieman tuntematon juttu, kävi ilmi, että soijavahakynttilä palaa jopa 30%-50% pidempään ja huomattavasti puhtaammin kuin parafiinikynttilä. Tämän kynttilän tuoksu on maltillinen, mutta kuitenkin niin pehmoisen tuttu ja metsäinen, että sen loisteessa on ihana hörppiä teetä.

Pienin mutta tärkein ostokseni oli tuo sydämellinen teesiivilä. Tee-fanina tälle on tarvetta päivittäin ja edellinen siiviläni ei ollut kyllä yhtään näin suloinen kuin tämä uutukainen on.

Kertokaahan, millaisia sisustuspostauksia te kaipailisitte Curiouser & Curiouserin puolelle?

enkku2-1

Some bits and pieces from our home sweet home.


Posted in and tagged by NOORA.