SYDÄMIÄ MAALISKUULLE

 

Kevät se jo keikkuen tulevi ja jälleen yksi aurinkoisen takatalvinen kuukausi on saatu pakettiin niin elämässä kuin blogin puolellakin. Maaliskuu piti sisällään paljon, niin ihania blogiyhteistöitä kuin herkullisia reseptejäkin, mutta ison kiitoksen haluan antaa myös teille: kommenttibokseissa on ollut vilkasta ja se jos mikä lämmittää erityisen paljon bloggaajan mieltä.

maaliskuucurious1

5

Kuukauden luetuimmaksi postaukseksi nousivat terveiseni Tampereen Marks & Spencer-löytöretkeltä. Tapahtuma oli aivan mieletön ja tapasin päivän aikana valtavan määrän myös teitä! Samaisessa postauksessa arvottiin myös kaksi M&S-nahkalaukkua, jotka itselleen nappasivat Pieni Lintu ja Roosa S. Voittajille on lähetetty sähköpostia ja kevätlaukut matkaavat pian uusille omistajilleen. Kevätauringon lämmittämät onnittelut täältä sinne!

4-1

Tämän postauksen asukuvat nousivat talven suosikeikseni. Vedin kymmenen vuoden tauon jälkeen luistimet jalkaan ja viiletin (omasta mielestäni..) melko tyylikkäästi ympäri luistinkenttää, Marks & Spencerin kevätmalliston ihanuuksiin pukeutuneena. Postaus oli osa Oman tyylin löytöretkeä, joka nousi ehdottomasti yhdeksi blogitalven kohokohdista.

3-1-1

Teille on hurjan ihana järjestää kilpailuja ja arvontoja, koska osallistumisintonne on aina niin korkealla! Ihan parasta! Tässä pääsiäismunajahdissa oli palkintona melkoinen herkku theBalmilta ja paletin voittajalle lähtee tänään sähköpostia. Osallistuitko kisaan? Siinä tapauksessa tänään kannattaa tarkkailla postiaan!

1-1

Kuinka moni testasi maaliskuussa tätä tajuttoman herkullista jälkkäriä? Mangomoussella täytetyt Kinder-munat suorastaan sulivat suuhun ja vaikka kyseessä melko pääsiäisaiheinen jälkiruoka onkin, en näe mitään syytä sille miksei näitä herkkuja voisi testailla vaikka tulevana viikonloppunakin.. Tämä on nimittäin täydellinen tapa hyödyntää ne kaappiin jääneet suklaamunat!

1-1

Siisteintä ikinä, että myös moni teistä on selvästi muumikuppifani tai -keräilijä! Muumimukipostauksia on ihana kirjoittaa ja on huippua löytää ruudun toiselta puolelta tyyppejä, jotka innostuvat uutukaisista aina yhtä paljon kuin minä. Tältä näyttää siis tulevan kesän kausimuki, ja minä en ainakaan jaksaisi odottaa sen kauppoihin saapumista yhtään kauempaa!

Mainio maaliskuu takana, herkullinen huhtikuu toivottavasti edessä.

enkku2-1

The best of March 2016. Thanks for reading!


Posted in and tagged , by NOORA.