LAUANTAINA BLOGIKIRPPISTELLÄÄN

inchblogikirppis_800px

Nyt on vaatekaapin inventaario saatu päätökseen ja valtava kasa vaatteita odottaa kirppikselle kärräämistä. Juuri sopivaan aikaan päätimmekin tamperelaisten blogimimmien kanssa pistää pystyyn blogikirppiksen, jonne kirppistelemään päästään jo tulevana lauantaina, 16.4. klo 12-16. Jes, jes ja jes! Pop Up Blogikirppiksemme pidetään INCH”-farkkukaupan (Kuninkaankatu 21) yhteydessä ja Blogikirppiksen ajan valikoidut tuotteet ovat -25% alennuksessa INCH”:ssä.

Mansebloggaajien pöytien takaa löydät siis minut, Millan, Majn ja Jennin . Nappaa  mukaasi käteistä ja tule täydentämään kevätvaatekaappisi kirppistellen kuntoon! En malta odottaa, että pääsen taas höpöttelemään kanssanne!  ♥_♥

enkku2-1-1

Hi guys! Blogikirppis NEXT SATURDAY at INCH”. Be there!


Posted in and tagged , , , by NOORA.