TAPPARAN MIÄHIÄ

Huhheijakkaa mikä päivä! Kiitos jokaiselle joka kävi tänään moikkaamassa ja shoppailemassa Blogikirppiksellä- mulla on ihan maailman upeimmat ja supereimmat lukijat! Tapasin teistä tänään taas monta, sain muutamalle kommentoijalle kasvot ja kirppistavarani löysivät uusia koteja. Ihan parasta!

Kun pääsin kotiin, sohvani valloitti neljä miestä, kolme karvaista ja yksi vähän karvattomampi pojankoltiainen, ja ilta vierähti ohi Tapparan miähiä kannustaen. Sohvaperunani ovat toki Ilveksen kannattajia, mutta tottahan toki Tamperetta kannustetaan aina kun siihen on mahdollisuus. Nämä karvaiset koirapojat olivat jopa niin kohteliaita nuorukaisia, että toivat kukkia tullessaan.

Omalle kirppiskamaroudarilleni löysin Magicpoksin pöydästä niin jäätävän upeat Niken Air Maxit, että ne oli pakko kiikuttaa kotiin tuliaisiksi. Matti onkin jo jonkin aikaa kaipaillut uusia lenkkareita, mutta nämä popot löytyivät nyt niin hyvään hintaan, että kenkäongelmat oli kerralla ratkaistu tämän hankinnan myötä. Muuten pidinkin sitten silmäni visusti kiinni kirppiksellä enkä vilkuillut vieraisiin pöytiin. Tarkoituksena oli päästä tavarasta eroon, eikä kantaa sitä lisää kotiin.

Uusilla popoilla käytiin juuri heittämässä koko koplan voimin iltalenkki ja valjakkomme kulki vallan mallikkaasti. Nyt lauantaijengimme köllötteleekin taas jo sohvanpohjalla ja loppuilta kuluu telkkaria töllötellen. Eppu nauttii, kun on kavereita seurana ja minä täällä fiilistelen tyhjentynyttä vaatehuonettani.

Hei muuten, jos joku kaipailee uusia kuoria kännykkäänsä (iPhone 5), nämä aarteet jäivät vielä kirppiksellä myymättä!

HAUskaa iltaa!

Terkuin,
Noora, Matti, Eppu, Igor & Urkki


Posted in and tagged , by NOORA.