KIRJA SULLE, RUUSU MULLE

Olin suunnitellut yllättäväni tänään Matin Kirjan ja Ruusun päivän kunniaksi uudella pokkarilla, mutta Mattipas olikin ollut skarppina ja huomannut myös mitä päivää tänään juhlitaan. Minä sain ruusun ja Matti sai uutta luettavaa – perinteitä kunnioittaen.

Löysin Helsingin Rautatieasemalla sijaitsevasta maailman suloisimmasta kirjakaupasta Matille hauskat pokkarikannet, jotka pitävät pahvikantiset kirjat kuosissa lukemisen ajan. Matti on todella tarkka kirjoistaan ja tuo pieni lahja osoittautui superhyväksi hankinnaksi. Kansien sisuksiin piilotin tosiaan vielä uuden kirjankin ja mies onkin viettänyt lauantai-iltapäivää tiiviisti Katukatti Bobin seurassa.

Nyt leppoisa lauantai jatkuu kahvia lipitellen. Ei huono suunnitelma jos minulta kysytään. Pötköttelypäivät ovat parhaita.

Ehdit vielä käydä hakemassa vaikka Ärrältä pokkarin kullallesi mikäli oma maljakko ammottaa tyhjyyttään.. ;)

enkku2-1-1

Today, we are celebrating the day of books and roses. Women buy books for their honeybuns, and in return, they receive roses. I like this tradition. ;)


Posted in and tagged , by NOORA.