GEELIT KUNTOON

Kesä ja säkenöivän värikkäät manikyyrit kuuluvat yhteen kuin paita ja peppu- siksipä olinkin niin innoissani, kun erään goodiebagin sisuksista löytyi sekä Sally Hansenin että Rimmelin geelilakkausduoja! Nyt, kun olen pikkuhiljaa herännyt sikeiltä talviunilta auringon lämpimiin säteisiin, löytyy aikaa ja energiaa taas panostaa kesäkynsiin. Ja näillä sävyillä kesäkynnet tulevat näyttämään todella hyviltä!

Rakastan kynsilakkoja ja varsinkin kesäisin maalaan kynnet toinen toistaan värikkäämmillä sävyillä. Arvostan kuitenkin myös lakkojen kestävyyttä ja erilaiset geelilakat ovat juuri siksi suosikkejani. Budjetti ei taivu siihen, että kävisin kuukausittain huollattamassa kynsiäni kynsihoitoloissa, joten kotona taiteiltavat geelilakkaukset ovat se minun juttuni.

Sally Hansenin Miracle Gel-lakkoja olen testannut jo aiemminkin ja muun muassa tässä postauksessa ne keräsivät kovasti kehuja. Tällä kertaa testiin pääsikin tuo Rimmelin Super Gel-duo, jonka pinkki sävy, 032 Cocktail Passion, on kuin tehty kevään ensimmäisiä lämpimiä päiviä varten.

Rimmelin geelilakkaus tehdään siis kahden eri vaiheen kautta. Aluksi kynnelle levitetään haluttua sävyä. Step 1-merkintä lakkapulloissa tarkoittaa siis sitä, että näin merkitty lakka levitetään kynnelle ensimmäisenä. Kahdella lakkakerroksella saat aikaan todella peittävän lopputuloksen. Jotta geelilakkaus kestää hyvänä jopa pari viikkoa, värilakan päälle levitetään sen kuivuttua läpinäkyvää päällyslakkaa (Step 2). Lakka kuivuu kuten tavallinen kynsilakka ja poistaminenkin käy vaivatta.

Geelilakkaus kestää kynnellä huomattavasti tavallisia lakkoja paremmin, varsinkin, kun tuota läpinäkyvää lakkaa muistaa levittää hieman myös kynnen ”yli”. Tämä ehkäisee kynsien kärkiin helposti tulevia halkeamia.

Joko kotona tehtävät geelilakkaukset ovat teille tuttu juttu? Mikäli kahden vaiheen geelilakkaus tuntuu liian työläältä vaihtoehdolta, haluan vielä muistuttaa teitä myös Lumenen Gel Effect-lakoista, joilla kauniin ja kestävän manikyyrin sutii kynsille vain yhden lakkapullon voimin!

Mutta hei, mitä sävyä sinulla on kynsilläsi juuri NYT?

enkku2-1-1

Ten points to Rimmel’s Super Gel-nailpolishes. The nails look cute and finished, and the manicure lasts long. You can choose your favourite color from a huge selection of different kinds of shades!


Posted in and tagged , by NOORA.