KESÄKENKÄHUUMAA

Lupailin teille, että toukokuu päästään aloittamaan ihanan kesäyllärin voimin, sillä sain Crocsilta jaettavaksi teille alekoodin, jolla pääsette päivittämään kevätkenkäkaapin kuntoon. Käyttämällä ostoksia verkkokaupassa tehdessänne koodia CURIOUS20 saatte -20% alennusta tilauksen loppusummasta (poislukien tarjoustuotteet). Koodi on voimassa 16.5. asti (bloggaajalle ei kerry tuloja koodilla tehdyistä ostoksista).

crocsalekoodi

Suosittelen lämpimästi visiittiä verkkokaupan puolelle. Kuulun tosiaan itse Crocsin kevään testiryhmään ja esimerkiksi nämä kengät osoittautuivat maailman mukavimmaksi kenkäpariksi! Samaiset kengät ovat nähtävillä osana asua muun muassa tässä ja tässä postauksessa.

Nyt siis viimeistään on aika kiikuttaa talvikengät vintille, ja paistatella varpaitakin auringossa. Kesä, olen niin kaivannut sinua! <3

*Kuvissa näkyvä kenkäpari saatu Crocs-testiryhmän kautta.

enkku2-1-1

I’m part of the Crocs’ testsquad during this spring and these lovely summershoes are one of the most comfortable heels I have ever worn. The look is chic, the colors are springish and they look all in all so stylish! What do you think of these Crocs-newbies?


Posted in and tagged , , by NOORA.