MÖSSÖKS MENI

”Tota menoo se sulaa ennen kun saat kuvat otettua!”, totesi Matti, kun viilasin ja viimeistelin näitä kuvia aivan liian kauan. Ja niinhän se sitten sulikin. Alussa niin kovin kuvauksellinen mansikkasorbettini näyttää lopputuloksessa vetelältä velliltä. Hyvää se oli silti. Perfektionistinen luonteeni vaan vähän viivästytti kuvien ottamista, kun mansikoiden ja muun oheisrekvisiitan piti olla just eikä melkein paikoillaan.

”Jos et ois asetellut noita orvokeita niin kauan tohon niin oisit ehtinyt ennen kun se sulaa. Eihän kukaan ees syö orvokkeja.”

Joo, joo. Tajusin. Ei menny niinku Strömsössä. Orvokkien syytä kaikki.mansikkasorbettiSurauta sekoittimella mössöksi noin ½ litraa pakastettuja mansikoita ja lisää joukkoon 1 dl sokeria, 1 dl vettä ja reilu ruokalusikallinen appelsiinimehua. Surauttele vielä seos tasaiseksi ja aseta tarjoilukulhossa pakastimeen.

Koristele tuoreilla marjoilla.

”Laita siihen, että orvokit kannattaa unohtaa. Muuten sulaa koko homma käsiin.”

enkku2-1-1

Too good to be true. I tried to be fast before the sorbet melts while taking the pictures, but as you can see I didn’t quite succeeded. But it was good, I promise you that!


Posted in and tagged by NOORA.