IHAN OMA KESÄHETKI

Eilen kaipasin työpäivän jälkeen sellaista pientä kesähetkeä. Hengähdystaukoa hälinästä ja hetkeä, jolloin stressaantunut kroppa saisi vain hetken hengittää ja levätä keräten aurinkoenergiaa.

En kävellytkään töistä suoraan kotiin, vaan piipahdin matkan varrella ruokakauppaan ja ostin itselleni sapuskaa pientä ”eväsretkeä” varten. Koska Matti oli jo ennättänyt kotiin viemään Eppua päivälenkille, hyvällä omalla tunnolla pidin pienen piknik-hetken kerrostalomme takapihalla. Oli ilmeisesti lasten päiväuniaika, kun leikkipuistossa ei ollut ketään. Yksikseni istuskelin puistonpenkillä varpaat hiekassa salaattia mutustellen. Aurinko piirsi rusketusrajat t-paidan reunoille ja valmissalaatti maistui paremmalta kuin koskaan.

Täydellinen pieni kesähetki.

En istuskellut puistossa kuin puolisen tuntia, mutta pieni piknikhetki tuli todella tarpeeseen. Kotona odotti pannullinen kuumaa kahvia, iloinen Masa ja energinen Eppu ja hyvän fiiliksen ansiosta jaksoinkin jo pian hypätä kuntopyörän selkään iltatreeniä tekemään. Toivon toki, että kesälomallakin ennätän nauttia näin kauniista päivistä ja auringosta, mutta ei näissä töiden jälkeisissä kesäilloissakaan ole mitään vikaa.

Niistä täytyy ottaa vain kaikki irti.

 

*Crocs-sandaalit saatu. Koodilla VIP25 saat 5.6. asti -25 % prosenttia alennusta normaalihintaisista ostoksistasi sekä myymälöissä että verkkokaupassa. Iso suositus näille kissanaisen kengille, Anna Ankle Strapeille, taivaallisen ihanat kesäkengät.

enkku2-1-1-1

Just can’t help falling in love with these beautiful summerdays..


Posted in and tagged , by NOORA.