NYTHÄN KÄVI NIIN, ETTÄ..

..alkuperäinen sunnuntai-illan postausideani vähän vesittyi.

Tarkoituksenani oli nimittäin kertoa teille videon kera eilisestä retkestämme Pohjanmaalle, mutta ajatukseni ovat olleet hieman toisaalla ja vasta nyt ehdin koneen äärelle ensimmäistä kertaa tänään.

Ai missä olen viilettänyt?

Nimetön

Ulkona. Puhelin kourassani. Epusta Pokemoninnoutajaa kouluttaen. Ihan niin kuin kaikki muutkin. Olen hymyillyt vaivihkaa Pokestopeilla kanssapelaajilleni tietäen, että he tasan tarkkaan tietävät, miksi MINÄ seison juuri sillä kohtaa puhelimeni kanssa. Vaivihkainen hymy on riittänyt toistaiseksi, vielä en ole uskaltanut avata suutani. Ehkä jossakin vaiheessa uskaltaudumme puhumaankin vielä toisillemme. Toistaiseksi täällä Kaukajärven suunnalla on liikkunut kovin salamyhkäistä Poke-porukkaa. Vaikka olisi niin tehnyt mieli kysyä, että missä on vika, kun Pokemon-munani eivät kerää kilometrejä..

Siellä minä siis olen viilettänyt. Pokemon-metsällä.

Palatkaamme siis reissupostauksen kera myöhemmin. Nyt täytyy vähän levätä. Päivän askeltavoitteet olivat mittarin mukaan täynnä tänään jo ennen puoltapäivää ja sen jälkeen on kävelty ihan hirveän monta kilometriä. Tällainen sohvaperuna on mennyt ihan muusiksi tällaisesta reippailusta.

Ja nytkin kartta näyttää, että kulman takana kadun varressa olisi Pokemon. En kyllä enää lähde. Enpä vissiin.

Ai niin. Postauksen kuvat ovat asukuvia ajalta ennen Pokemon Go:ta. Tuosta kirsikkaisesta Mangon aletopista minun piti alun perin puhua, mutta aivot vilisevät nyt vain Pikachuja, Bulbasaureja ja muita mönkiäisiä.


TOPPI / TOP MANGO   FARKUT / JEANS ZARA  TAKKI / BOMBER ZARA  KENGÄT / SHOES VAMOS-KENKÄKAUPPA  LAUKKU / BAG H&M


enkku2-1-1-1

The day has been all about Pokemons. Oh dear, this game is so addicted! I have been out all day, so that’s why instead of post of our roadtrip, I decided to show you pictures of my new favourite top from Mango. It’s cute, but not as cute as Pikachu.


Posted in and tagged by NOORA.