LAINAHÖYHENISSÄ

PA138502 PA138450 PA138444 PA138499

Entäpä jos seuraavia kemuja varten vain lainaisitkin mekon ostamisen sijaan? Juhlisit sydämesi kyllyydestä suomalaisessa designissa, mutta palauttaisit asusi juhlien jälkeen Luottovaatteen rekeille? Vaatekaappi pysyisi aisoissa, mutta ylläsi olisi kuitenkin jotakin uutta ja ihanaa. Eikö kuulostakin hyvältä?

Luottovaate avasi ovensa eilen täällä Tampereella Teiskontiellä, ja itsekin kiirehdin töiden jälkeen mukaan avajaishumuun. Designvaatelainaamon ideahan on suorastaan nerokas; asiakas saa lainata Luottovaatteen rekeiltä itselleen aina kaksi tuotetta kahdeksi viikoksi kerrallaan.  Kun tuotteet palauttaa, saa mukaansa lainata jälleen kaksi uutta vaatetta.  Jäsenyyden hinta määritellään jäsenyyden pituuden mukaan, mutta Luottovaatteesta on myös mahdollista tehdä kertalainaus (kaksi tuotetta kahdeksi viikoksi) 35 euron hintaan. Houkutteleva ajatus siinä vaiheessa, kun pitäisi löytää tärkeään tapahtumaan suomalaista designia ylleen edullisesti.

PA138456PA138497 PA138475 PA138466

Rekkien luona kävi eilen kova kuhina ja lainavaatteita kannettiin ahkerasti ulos ovesta. Eikä ihmekään, rekeissä roikkui valtavasti muun muassa omien suosikkieni vaatteita. Dead Birds & Lionheartin mekosta olen haaveillut jo pienen ikuisuuden, myös Uhana Designin hurmaavan kaunis syysmallisto oli edustettuna ja juurihan vasta hetki sitten intoilin Vanhan Nartun lehmäkuosista. Siellähän se lehmämekkokin roikkui henkarissa lainattavana!  Kierrokseni aikana löysin myös uusia ihania tuttavuuksia; miten en ole jo aiemmin ihastunut esimerkiksi LumiWAUhun! Tuollainen hurmaava rintaneula on saatava omaan korulippaaseen.

Ekologista ja eettistä tuotevalikoimaa myös täydennetään jatkuvasti, joten aarteita kannattaa käydä torstaisin tsekkailemassa. Luottovaatteen rekkejä pääset tietysti hypistelemään ilman jäsenyyttäkin; jos sitten päätät lainata jotain matkaasi, tytöt kirjaavat tietosi ylös ja saat kahdeksi viikoksi maksua vastaan vaatekaappiisi täydennystä. Vaatteiden huolto- ja pesuvastuu on asiakkaalla, joten vaatteet palautetaan rekeille aina pestyinä ja huollettuina.

PA138471 PA138484 PA138453 PA138505

Onnea ja menestystä Luottovaatteelle, tällainen helmi Tampereelta onkin vielä puuttunut!


Posted in and tagged , by NOORA.