PIENI ARVONTA, KOSKA OLETTE IHANIA

PA208721

Olen pähkäillyt vähintään pari viikkoa sitä, kuinka kiittäisin teitä. Syksy on ollut melko vauhdikas ja kiireinen, mutta joka kerta blogia kirjoitellessani mieli on ollut iloinen ja energinen. Tietokoneen äärelle istahtaminen on ollut tärkeä hengähdyshetki kiireisen arjen keskelle. Kommenttiboksissa on ollut vipinää ja nimimerkkien takaa on löytynyt tuttujen tyyppien lisäksi ihan uusia lukijoita. Se jos mikä motivoi- ilman aktiivista kommenttiboksia tämä touhu olisi tylsää yksinpuhelua.

Pohdiskelin ääneen Matille tätä dilemmaani, jolla oli heti ratkaisu ongelmaan: ”Noh, mitäs siinä mietiskelet, järjestät arvonnan, jossa palkintona on jotain muumia, jotain disneytä, jotain sieltä, mistä niitä vaatetilauksia aina teet ja joku kiva huulipuna. Ja sitten näpertelet sellasen pannan”.

PA208727 PA208724

Niin minä sitten tein. Tämän arvontapalkinnon kokoojasta ei voi erehtyä; jotain Zaralta, jotain Disneystoresta, jotain Muumilaaksosta, pari lempparihuulirasvaa ja itsetehty neulepanta vol. 265 (?). Paketti on värikäs sekoitus nooramaista blogisoppaa.

Kommentoimalla tätä postausta perjantaihin 21.10. klo 23:59 mennessä, osallistut tämän palkinnon arvontaan. Uniikkeja palkintosettejä jaetaan vain yksi, ja toivon sydämeni pohjasta, että sen nappaa joku sellainen, joka kerta toisensa jälkeen tuo hymyn huulilleni.

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt, lämmin kiitos jokaiselle kommentista. Onnetar istui Annin olkapäällä, joka jätti postaukseen tällaisen kommentin:

”Voi että kuinka ihana olet! Ihanaa että ajattelet lukijoita, mutta sinä jos kuka ansaitset arvostavia lukijoita. Bloggailutahtisi on aivan huippu! Valitettavasti en tiedä miksi itse tulee niin harvoin kommentoitua, vaikka osaan kuvitella, että käytät valtavasti aikaa blogin pitämiseen. Jospa minä myös nyt ryhdistäytyisin ja näyttäisin arvostukseni sinulle!”

Ja vielä pieni pyyntö; löydät tuolta blogini sivupalkista linkin lukijatutkimukseen, jonka avulla kartutetaan hieman tarkempaa tietoa siitä, ketkä Bellablogeja käyvät lueskelemassa. Lyhyen kyselyn täyttämällä, osallistut arvontaan, josta yksi onnekas nappaa itselleen 100 euron Iittala-lahjakortin. Iso kiitos sinulle, joka käytät aikaasi kyselyn täyttämiseen. <3

”Ai tuollaiseen sitten päädyit?”, tokaisi Matti, joka näki eilen mitä arvontapalkinnoksi lopulta ostin. ”Kiva idis.”


Posted in and tagged by NOORA.