IHAN KENZONA

PB100748 PB100774 PB100773 PB100791

Oke, oke, oke, myönnetään, otsikko oli hitusen harhaanjohtava siihen nähden, että KENZO X H&M-ostokseni jäivät kovin vähäisiksi. Itse asiassa näihin sukkiin. Yritykseni päästä käsiksi täältä Tampereelta  himottuihin tuotteisiin päättyi lopulta epätoivoiseen klikkailuun verkkokauppaan sisälle pääsemiseksi.

Ei ollut onni matkassa, mutta nyt pysyvät ainakin varpaat lämpiminä.

Kun sitten seuraavana päivänä malliston lanseeraamisesta vihdoin pääsin edes kurkistamaan, mitä kaikkea olisin halunnut ostoskoriini klikkailla, jäljellä oli toivelistaltani ainoastaan nämä punamustat sukat. Koska tarkoituksenani oli samalla laittaa Home-puolen jouluihanuuksia tilaukseen, päätyi tämä erikoismalliston sukkaparikin nyt sitten luokseni talviasuja piristämään.

Niinpä sitten keitin eilen ihan perjantai-illan kaakaot saaliini kunniaksi. Ai että.

— Kävikö teillä parempi KENZO-munkki?

PB100772 PB100751


Posted in and tagged by NOORA.