PERJANTAIN MUISTILAPPU

PC113750

Noora & Eppu täältä sohvanpohjalta moro! 

Täällä me odotellaan jo Ulkojäiden starttaamista lämpimissä sisätiloissa, Matti sen sijaan varmaankin jo odottaa malttamattomana ja viluisena katsomossa, että kiekko tippuu jäähän. Paikallislätkämatsista tulee varmasti aivan mieletön, mutta eipä tuo vieressäni höyryävä kahvikuppi ja kainalossa tuhiseva Eppukaan huonoa perjantaiseuraa ole. Täällä olkkarin nurkassa ei ainakaan ole vaaraa vilustua! ;)

PC113745

Viikkoni on ollut niin pullollaan ohjelmaa, että tuleva viikonloppu tulee tarpeeseen. Huomenna pakkailen joululahjoja ja leivon pipareita, katsomattomia leffojakin on vino pino olkkarin pöydällä, joten toivottavasti suunnitelmani rennosta viikonlopusta toteutuu.

Joulupuuhasteluista ja lahjaideoista puheen ollen, jotta kaikki varmasti muistaisivat osallistua yhteen ihanimmista arvonnoista ikinä, täytyy vielä nopeasti muistuttaa, että sinulla on enää tämä ilta aikaa osallistua Desenion kanssa yhteistyössä järjestettyyn, 100 euron lahjakortin arvontaan. Arvontapostauksen löydät täältä.

Nyt santsikuppi kahvia, suklaata kylkeen ja matsin ääreen — hyvä Ilves, nyt muristen kohti voittoa tupsukorvat!

PC113753

World Map Animals-juliste saatu blogin kautta / Desenio.


Posted in and tagged , , by NOORA.