MITÄ NÄITÄ NY OLI – LUOMENPOISTOSTA BURGEREIHIN

Yksi blogivuosi on jälleen pistetty pakettiin ja aina näin vuoden vaihtuessa uuteen, on todella mielenkiintoista seikkailla tilastojen ja Google Analyticsin parissa vähän vaklailemassa, että mitkä ovatkaan olleet ne jutut, jotka ovat vuoden aikana nousseet luetuimpiin. On myös hauska huomata, kuinka Google kuljettaa lukijoita blogiini myös vanhojen (jopa kuusi vuotta vanhojen!) postausten kautta.

Näitä kymmentä postausta luitte viime vuonna Curiouser & Curiouserissa eniten. Aloitetaan häntäpäästä.

33

Vuonna 2013 kirjoittelin postauksen parista pienestä jutusta. Olin vuosikausia pähkäillyt muutaman luomen poistattamista ja otin vihdoin itseäni niskasta kiinni ja marssin lääkärin puheille. Tätä postausta on käyty lukemassa paljon ja toivonkin, että sen innostamana edes muutama teistä on käynyt tarkastuttamassa mieltä painaneet ihomuutokset.

P7242061

Tuo tuossa on lempiasukuvani vuodelta 2016. Näkymätön Ninni-puseron kuvaaminen onnistui yli odotusten kauniissa auringonlaskussa, kun kuvaaja-Matti taituroi auringon valon avulla omankin pääni näkymättömäksi. Julkaisin tämän postauksen syntymäpäivänäni ja kommenttiryöpystä päätellen tekin piditte siitä kovasti.

P4128288

Yhdessä intoilimme viime huhtikuussa myös sitä, että vihdoin Zaran verkkokaupasta saisi tilattua paketteja myös Suomeen. Tätä ominaisuutta onkin sitten vuoden varrella tullut testattua paljon, ehkä vähän liiankin paljon, mutta varsinkin meille tamperelaisille tämä tuntui olevan paras muotiuutinen ikinä – meillä kun sitä omaa Zaraa ei vieläkään ole..

curiouser

Vuonna 2011 tein neulepantoja! Paljon neulepantoja! Arvoin blogissani aivan valtavan määrän omatekemiä pantojani ja kun kysyntä ja innostuksenne yllätti minut aivan puun takaa, jaoin ohjeen myös teidän iloksenne, koska aikani ei yksinkertaisesti riittänyt siihen, että olisin näperrellyt jokaiselle halukkaalle oman pantansa. Muutama sata niitä on vuosien varrella tullut tehtyä, mutta tämä neulepantaohje on ollut blogini kestosuosikki jo vuosien ajan, joten uskon, että monet korvat ovat sen avulla saaneet lämmikettä ylleen.

P2235151

Burgeriperinteet jatkuivat Keskustorin kulmassa, kun entisen McDonald’sin paikalla ovensa avasi viime helmikuussa Suomen kolmas Friends & Brgrs-ravintola. Kävimme Iinan kanssa testaamassa paikan burgerit avajaisten alla ja voi pojat, hyvää oli! Herkullinen uutinen nousikin lopulta jopa kuudenneksi luetuimmaksi postauksekseni viime vuonna.

P1010903-800x600

Uskallan veikata, että moni vaaleaverikkö on eksynyt blogiini juuri tämän postauksen kautta. Vuonna 2014 äitini kirjoitti teille postauksen Biozellin hopeashampoosta, hopeahoitoaineesta ja Silver-sävytteestä, ja tuota postausta on luettu aivan valtavia määriä. Tuo hopeaduo kuuluu muuten edelleen sekä äidin että minun suosikkeihini, joten tämän tuotevinkkauksen takana seisomme edelleen!

P8183266-800x600

Ja taas aikamatkataan vuoteen 2014! Myös tässä postauksessa hehkutetaan itseasiassa Biozellia! Pari vuotta sitten käytin vielä teippipidennyksiä ja toisinaan pidennysosioita joutui irrottelemaan myös kotosalla. Tämä keino toimikin minulla hätävarana jos hiusosio vaikka takkuuntui tai se oli muista syistä poistettava. Pääsääntöisesti se kuitenkin on ollut Kirsi, joka on pidennyksiäni irroitellut.

P6160353-1

Kesäkuu oli Lidl-huuman aikaa! Lidl otti nimittäin valikoimiinsa hurmaavat (ja hurmaavan edulliset!) kesämekot, joita minäkin hamstrasin vaatekaappiini. Kauniit mekot laittoivat Suomen sekaisin ja mekosta tuli nopeasti viime kesän #musthave. Enkä ihmettele sitä lainkaan, ihaniahan ne ovat! Mekkoboomia seurasikin sitten nopeasti valtaisa neulehuuma. Vieläkin harmittaa, kun neuleet myytiin niin nopeasti loppuun, että oma jäi kokonaan hankkimatta..

P2134508

Ystävänpäivänä esittelin teille sydämellisen Valentine’s Day-meikkini. Kardashianin klaanin Kardashian Beauty-kosmetiikkasarja yllätti laadukkuudellaan ja kattavuudellaan niin minut kuin teidätkin, ja näitä meikkikuvia kävi katselemassa vuoden aikana moni. Tuo luomiväripaletti oli muuten tänäänkin käytössä, siinä on aivan täydelliset sävyt! Kardashianit saivat lopulta postausmittelössä hopeaa.

PC120358-800x600

Mutta mikä postaus olikaan kultamitalin arvoinen?

Lahjan keksiminen tuntuu olevan joulun alla miehille erityisen hankalaa ja luetuimman postauksen ykkössijan nappasi kirkkaasti parin vuoden takainen 101 joululahjaideaa poikaystävälle-postaus. Koko blogihistoriani ajalta tämä on ollut ehdottomasti työläin ja aikaavievin postaus, joten tuntuu aivan superhyvältä, että se nousee esiin vuosienkin takaa. Josko ensi vuodeksi listaa kuitenkin pitäisi hieman päivittää tai tehdä sama postaus tyttöystävän näkökulmasta! ;)

Luomenpoistosta burgereihin, kesämekoista hopeashampooseen – jännityksellä jään odottamaan mitä vuosi 2017 tuo tullessaan blogiini..


Posted in and tagged by NOORA.