JOKO SYÖDÄÄN?

P1055562P1055567 P1055564

Olen kuola valuen odottanut tätä viikonloppua! Sovimme nimittäin Matin kanssa jo alkuviikosta, että jos tästä kiireisestä viikosta selvitään kunnialla, haemme viikonloppuna annokset Maka Sushista. Ja perjantai, hip hei, nyt se on täällä ja voin jo miltei maistaa sushin suussani.

Söin ensimmäistä kertaa Maka Sushin herkkuannoksen Mansen Blogikirppiksen yhteydessä muutama kuukausi sitten. Innostuin mauista niin, että tuon ekan kerran jälkeen sushiostoksilla on tullut käytyä useampaankin otteeseen. Maka Sushiin on helppo poiketa ja monesti olen tilannut annokset jo etukäteen, jolloin ne on ollut näppärä napata matkaansa kiireistenkin lounastuntien tai herkkuhetkien iloksi. Menu on kattava ja valikoimaa löytyy valtavasti — viimeksi puolitimmekin annokset Matin kanssa niin, että molemmat saimme maistella monia eri makuja!

P1055566

Oma suosikkini on Näsilinnankadulla sijaitsevan Maka Sushin kymmenen palan kasvislajitelma. Niinpä! Itsekin yllätyin siitä, että lempparini löytyikin kasvisvalikoimasta. Maut ovat niin timanttiset tässä lajitelmassa (..ja kymmenen euron hintakin oikein kohtuullinen), että voin suositella sitä lämpimästi kaikille. Toki myös kymmenen palan setti, joka sisältää kattavasti makuja laidasta laitaan (5 x california – norimaki, nigirit: 1 lohi, 1 grillattu lohi, 1 lohi seesam, 1 avocado, 1 grillattu tonnikala) on ehdottomasti testaamisen arvoinen. Vain maistamalla ja rohkeasti testailemalla voi löytää sen oman suosikkinsa. Itsehän maistoin sushia ensimmäistä kertaa vasta pari vuotta sitten, joten vasta-alkaja olen vielä itsekin tässä ”lajissa”. Ehkä seuraavalla kerralla testaankin taas jotain uutta! Suosituksia?

Herkullisen perjantain toivotukset siis kaikille — onko viikonlopulle herkkuhetkiä luvassa? <3

P1055563


Posted in and tagged by NOORA.