ROIHUAAKO RAKKAUS?

Ihan vaan näin ystävänpäivän kunniaksi ajattelin vielä varmistaa, että roihuaahan rakkautemme Matin kanssa varmasti prosentuaalisestikin…

 Legendaarisen rakkausprosentin voit laskea sinulle ja lemmityllesi näin:

IMG_1933-Copynimetön

Kirjoita paperille sinun ja rakkaasi nimet. Laske kuinka monta L-, O-, V-, E- ja S-kirjainta nimistänne löytyy ja kirjaa laskutulokset LOVES-sanan kirjainten alle. Matin sukunimeä en tässä yhteydessä halunnut paljastaa, mutta sukunimenkin kirjaimet ovat toki olleet laskutuloksissani mukana. Sitten lasketaan! Laske aina viereiset numerot yhteen niin, että lopulta jäljelle jää enää kaksinumeroinen luku, joka vastaa siis (.. totuudenmukaisesti tietenkin..) rakkausprosenttianne. Mitä korkeampi prosentti sitä leiskuvampi lempi!

Aika kova tulos meillä. Jakakaamme ystävänpäivät keskenämme jatkossakin. ;)

Ja hei, nyt kommenttiboksi laulamaan ja prosentteja kehiin! Awink, awink! ♥_♥


Posted in and tagged by NOORA.