TOP3 : LUKIJOIDEN LEMPPARILOOKIT

IMG_3045-1 IMG_3049P2199036 P2199053P2047682 P2047665

Erinomaista maanantaihuomenta kaikille! Uusi viikko, vanhat kujeet, on nimittäin aika julkistaa teidän suosikkinne niiden viidentoista alkuvuoden asun joukosta, jotka olivat omia lemppareitani. Tarkan ääntenlaskun jälkeen voidaankin todeta, että kolmen kärki on tässä:

1.KORVAT HÖRÖLLÄ : leikkisä, ihana, ”korvamaisen” keväinen asukokonaisuus. Ilme saattoi kuitenkin kertoa, että tätä asua kuvattiin pakkasessa jäätävässä viimassa. Kampaus löytyy päästäni ainakin leppoisina sunnuntaipäivinä ja R/H:n college on rakas kuin mikä. Hyvä ykkönen mielestäni!

2.MARKS & SPENCERIN KANSSA KOHTI KEVÄTTÄ : Pääsin blogiyhteistyön tiimoilta kiikuttamaan Marks & Spencerin sovituskoppiin yhden jos toisenkin kukkamekon, ja tämä kuvauslainassa ollut mekko sulatti myös minun sydämeni. Toivottavasti näitä mekkoja löytyy vielä Tampereen myymälästä, sillä minun on tällä viikolla kipitettävä hakemaan omani, kun mekkolook kiilasi kerta hopeasijallekin!

3.ÄKKILÄHTÖ KEVÄÄSEEN : Tämä asu on ihana ja se on tuon alkukeväisen päivän jälkeenkin nähty jo pariinkin eri otteeseen ylläni. Uhana Designin ystävävämyynneiltä ostamani mekko on yksi parhaista kevätostoksistani ja Vamosilta saamillani popoilla on hyvä kipitellä kohti kevättä.

Asulemppariaan äänestäneiden kesken arvottiin myös pieni ylläripaketti, jonka nappasi tällä kertaa itselleen Saara A. Paketti lähtee matkaan tänään! <3

Reipasta alkavaa viikkoa kaikille – illalla luvassa kevätasu, josta löytyy jotakin sellaista, mitä ei ole kenenkään muun vaatekaapissa..


Posted in and tagged by NOORA.