HÄÄKENKÄERROR

P6204706 P6204712 P6204662

Voi nyt pääsee itku!

Löysin secondhandinä Roosan häihin täy-del-li-sen sävyiset Minna Parikan käyttämättömät Aurorat. Oranssihtavat Aurorani ovat kokoa 38, ja ne ovat minulle hitusen liian isot. Ajattelin siis, että koko 37 istuu jalkaani kuin lasikenkä Tuhkimolle ja hääkenkäongelmani katoavat silmänräpäyksessä. Hyvä Haltija ei ollut kuitenkaan puolellani, sillä kengät ovat minulle liian pienet. Voi itkupotkuraivari sentään! Olin aivan varma, että näissä kauniissa kengissä pääsisin tanssimaan pikkusiskoni häitä, mutta nyt Aurorat jäävätkin käyttämättä.

P6204666 P6204695 P6204682

Viimeisenä oljenkortena ajattelin lopulta antaa kengät Roosalle lahjaksi, mutta Roosan 36-kokoiseen jalkaan kengät olivatkin sitten liian suuret. Nyt alan siis etsiä maailman kauniimmille korkokengille uutta kotia ja laitan ne myyntiin. Jos siis suunnitelmissasi on kävellä kohti alttaria sydämellisissä Parikoissa, voit laittaa minulle viestiä. Nämä kaunokaiset ansaitsevat päästä käyttöön eivätkä pölyttymään kenkäkaapin hyllylle.

Ei niitä kai ihan vaan kirjahyllyyn koristeeksikaan voi jättää? ;)

P6204671


Posted in and tagged , by NOORA.