KERRO MIELIPITEESI, TIENAA RAHAA

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

*Kaupallisessa yhteistyössä Mielipidemaailman kanssa.

mielipidemaailmafi1 mielipidemaailmafi3 mielipidemaailmafi2

Kuuluu vain ”poks!”, kun rakas säästöpossusi halkeaa palasiksi. Luulet syöttäneesi possua ahkerasti, mutta laskelmiesi jälkeen kolikoilla ei saisikaan ostettua edes kahvia lentokentältä. Reissuun pitäisi kuitenkin lähteä ja jollakin keinoin pitäisi saada reissubudjetti kasvamaan.

Kuinka siis tienata nopeasti ja näppärästi extraa? Eikö olisikin kätevää jos ylimääräistä aikaa voisikin käyttää tienaamiseen? Voisiko mielipiteensä kertomalla saada rahaa? Kyllä. Koska suunnitelmissamme on säästää kokoon reissukassaa yhteistä lomamatkaa varten, olinkin innoissani päästessäni yhteistyön tiimoilta tutustumaan Mielipidemaailma-verkkosivustoon.

mielipidemaailmafi4 mielipidemaailmafi mielipidemaailmafi5

Tutustuakseni palveluun, kirjauduin tietysti välittömästi Mielipidemaailman käyttäjäksi. Rekisteröidyin sivustolle, aktivoin tilini ja kävin päivittämässä profiilini ajantasalle. Aluksi vastasin kysymyksiin, joiden perusteella Mielipidemaailma osaa valikoida juuri minulle sopivimmat markkinatutkimuskyselyt. Kyselykutsut siis räätälöidään vastaanottajan mukaan (vastaajan tulee olla yli 18-vuotias) ja profiilin pohjalta kukin kysely lähetetään satunnaisesti parhaiten sopiville vastaajille. Samalla, kun kartutat kyselyihin vastaamalla omaa pistesaldoasi, vaikutat mielipiteilläsi tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen – yritykset arvostavat kovasti kyselyistään samaa palautetta! Jokaiseen sinulle lähetettyyn kyselyyn ei luonnollisestikaan tarvitse vastata, mutta tällöin ei myöskään saldoosi ropise lisää pisteitä.

Ja sitten pistetiliä kartuttamaan! Täytin sivuston kautta jo useamman kyselyn, jotka käsittelivät muun muassa elintarvikkeita ja matkustustottumuksiani. Kyselyiden aihepiirit vaihtelevat kovasti; minä pääsin kertomaan mielipiteeni jo muun muassa erilaisista kivennäisvesistä. Kyselyiden vastaamiseen kuluva aika-arvio kerrotaan sinulle jo ennen kyselyn täyttämistä ja saat tietoosi myös kyselystä saatavien pisteiden määrän. Kun kysely on täytetty, pisteet lisätään kokonaissaldoosi. Pisteet voit muuttaa käteiseksi rahaksi PayPalin kautta tai vaihtaa ne lahjakortiksi. Mielipiteesi kertomalla voit siis saada extratäytettä lompakkoosi tai saada lahjakortin valitsemaasi myymälään. Samalla osallistuu automaattisesti muuten myös neljännesvuosittaiseen 1000 euron käteisarvontaan! Kokemuksesta opin jo, että pistesaldo karttuu todella nopeasti. Kun profiilin täyttää huolellisesti ja mahdollisimman kattavasti, kyselyitä valikoituu eteesi enemmän ja tällöin myös pisteiden hankkiminen on nopeampaa. Oma saldoni nousi hetkessä jo yli sataan pisteeseen! Pisteet eivät myöskään vanhene, joten voit rauhassa kasvattaa pistesaldoasi.

mielipidemaailmafi8mielipidemaailma0

Mielipidemaailman kyselyiden täyttäminen on täydellistä ajankulua. Matkustan paljon niin junalla kuin autossakin, joten miksenpä käyttäisi aikaani hyödyksi ja ansaitsisi kyselyitä täyttämällä samalla rahaa. Kyselyiden täyttäminen onnistuu nimittäin erinomaisesti myös puhelimella. Yhden kyselyn täytinkin matkalla ruokakauppaan ja toisen nauttiessani kesäpäivästä hiekkarannalla. Reissubudjetin kasvattamista ajatellen jokainen tienattu euro on pelkkää plussaa, joten minusta Mielipidemaailma saa takuuvarmasti ahkeran vastailijan.

mielipidemaailma00mielipidemaailmafi6

Sen lisäksi, että ansaitset mielipiteesi kertomalla rahaa, tuet myös hyvää asiaa. Mielipidemaailma tekee nimittäin hienoa työtä lahjoittamalla hyväntekeväisyyteen jokaisen täyttämäsi verkkotutkimuksen jälkeen. Sinä saat kyselyn täyttämisen jälkeen pisteitä ja voit itse päättää mille hyväntekeväisyyskohteelle Mielipidemaailma antaa käteispalkinnon puolestasi.

Kyselyt ja palkinnot odottavat jo, käyhän sinäkin rekisteröitymässä!

mielipidemaailmafi7


Posted in and tagged , by NOORA.