BYE BYE PIDENNYKSET – OMILLA MENNÄÄN!

IMG_7253 IMG_7258 IMG_7259

Huomasikohan kukaan teistä, että ennen Berliinin reissuamme luottokampaajani Kirsi sävytti hiukseni uuteen kesäsävyyn ja samalla hiuksiini kiinnitettiin kolme pakettia ostamiani Rapunzel of Swedenin teippipidennyksiä? Pieni hiusmakeover jäi blogin puolella vähemmälle huomiolle, mutta ”muutos” oli mielestäni todella onnistunut; lopputulos oli luonnollinen ja teippihius ei toiminut niinkään pidennyksenä vaan tuuhennoksena. Paluu pidennysten pariin johtui yksinkertaisesti siitä syystä, että hiukseni ohenivat ja katkeilivat vain toiselta puolelta kevään aikana hurjasti. Näin ollen hiukset olivat aukipidettyinä todella toispuoleiset ja itseäni tämä häiritsi muun muassa kiharoita tehdessä.

Kyseessä oli kuitenkin vain väliaikainen ratkaisu ja nyt, parin kuukauden jälkeen, irrottelin tuuhennokset varovasti pois hiuksistani. Mietin pitkään josko teipit kiinnitettäisiin vielä uudestaan paikoilleen, mutta keskeltä pituuksista katkenneet hiukset ovat kuroneet hyvin mittaa parissa kuukaudessa kiinni ja lopputulos miellyttää nyt taas omaa silmää. Ainut asia mitä teipeissä nyt taas jo kaipaan on niiden tuoma tuuheus, omat hiukseni tuntuvat varmasti hetken aikaa todella ohkaisilta.

IMG_7262 IMG_7250

FARKUT ZARA    KENGÄT MINNA PARIKKA   PAITA MART OF CHINA (*saatu)

IMG_7265IMG_7257

Näissä kuvissa teipit on siis jo irrotettu ja kutrit ovat alusta loppuun omaa hiusta. Pehkoni on kokenut melkoisen kasvupyrähdyksen kesän aikana ja mitta on nyt kovinkin mieluinen. Veikkaan nimittäin, että tähän pituuteen saa oikein kivan hääkampauksenkin tehtyä! Omaa tyveä ei värjätty viime kampaamokäynnillä lainkaan, joten siihen käydään toki vielä käsiksi ennen hääjuhlia ensi viikolla. Kun väriin taas taiotaan hieman lisää viileyttä ja tyveen lisää vaaleutta, olen todella tyytyväinen. Mutta mitä tästä opin? En sano pidennyksille ikinä enää ”ei koskaan”. Tuuhennoksina ne toimivat kuin unelma!

Hiuksista puheen ollen, tämä morsiamen sisko kaipaisi hieman inspiraatiota hääkampausta ajatellen. Mekko on siis tämä (toivottavasti se sopii ylleni, varasuunnitelmaa ei ole! <3) ja käytännöllisistä syistä haluan hiukseni rennosti kiinni. Any ideas?

IMG_7254


Posted in and tagged by NOORA.