IHASTUNUT

PB120126 PB120101 PB120116


TEKONAHKATAKKI ZARA   NEULE CUBUS  FARKUT ZARA   TURBAANI A+MORE   SAAPPAAT NLY SHOES


PB120122

Tänä syksynä olen ihastunut..

 … lehtensä pudottaneisiin valtaviin pihlajiin, jotka kannattelevat oksillaan enää sinnikkäästi marjaterttujaan. Punaiset marjaryppäät ovat  yksi harvoista harmaan marraskuisen luonnon väripilkuista.

punaiseen neuleeseeni. Olen käyttänyt sitä jo kymmeniä kertoja ja huomaan paidan keräävän kehuja aina, kun se on ylläni.

… putkirullailuun. Olen elämäni ensimmäisen kerran kipristellyt selkäkipujen kanssa oikeastaan siitä saakka, kun patinpoistoprojektini alkoi. Haavaa varoessani olen onnistunut saamaan koko selkäni milloin mistäkin jumiin ja vain putkirullailusta ja hieronnasta on ollut apua.

PB120103 PB120098

.. kaakaoon. Kaakao ei maistunut hyvältä vuosikausiin, mutta nyt en keksi parempaa herkkua kuin maitoon tehty lämmin kaakao.

…käsivoiteisiin. Syksyisin olen päästänyt käteni todella huonoon kuntoon, mutta olen ottanut opikseni ja sujauttanut jokaiseen käsilaukkuuni yhden pienen käsivoiteen. Kädet voi rasvata vaikka bussimatkan iloksi tai kahvitauon ajankuluksi. Suosikkini? Tällä hetkellä essencen talvisen käsivoidesetin Soft Cotton Scent.

… uusiin hiuksiini. Näissä kuvissa on vielä vanha tukka, uusista näette pian kuvia.

..televisio-ohjelmatarjontaan. Katson harvoin televisiota, mutta tänä syksynä katsottavaa on riittänyt paljon. Punk’d Suomesta Maajusseihin, Ensitreffeistä Idolsiin.

Mikä on ihastuttanut sinua tänä syksynä?

PB120119


Posted in and tagged by NOORA.