LUIKERRELLEN

Täällä luikerrellaan jo kohti sunnuntaipäivää. Heräsin kuuden jälkeen pirteänä kuin peipponen ja koska energiaa tuntui nyt pitkästä aikaa olevan runsaasti varastossa, päätin sängyssä pyörimisen sijaan nousta ylös ja ryhtyä hommiin. Kun päivän työt on tehty alta pois, on mukavampi aloittaa sunnuntaipäivän rentoilu. Tänään ei tosin ole mikään tavallinen sunnuntai. Muorini täyttää vuosia ja lähdemme tietysti juhlistamaan hänen syntymäpäiväänsä porukalla.

Uudessa sihisevässä mekossani olisi ainesta juhlamekoksi, vai mitä?


MEKKO JATULI / IVALO (*saatu)  LEGGARIT  GINA TRICOT  SAAPPAAT PALMROTH ORIGINAL (*saatu)


Sain valita itselleni tuotteen nousevat muotibrändit yhteen kokoavalta Ivalolta, ja vietettyäni sivustolla muutaman tunnin (kyllä, upeita herkkuja selatessa aika todellakin kuluu kuin siivillä!), löysin valtavasti uusia kiinnostavia brändejä seurattavaksi. Verkkokalvoilleni oli kuitenkin jo jokin aika sitten tallentunut muisto upeasta printistä, jonka näin viimeksi Designtorilla käydessäni erään shoppailijan päällä. Koska en tuolloin kehdannut kysyä häneltä, minkä brändin tuote hänellä on yllään, muistan kuluttaneeni valtavasti aikaa merkin etsimiseen. Ja lopulta se osui eteeni Instagramissa. Kyseessä oli Jatulin huikaisevan kiehtova käärmeprintti, ”Golden wipers”. Kun löysin Jatulin myös Ivalon valikoimasta, valintani oli lopulta kovin selvä.

Valitsin siis Ivalolta itselleni Winona-mekon, joka soveltuu mielestäni niin arkeen kuin juhlaankin. Upealla foliopainolla painettu printti hehkuu kultaa, ja vaikka pahasti käärmekammoinen olenkin, jokin tässä printissä kiehtoo kovasti. Ehkä tämä on juuri sopivaa altistusta käärmefobiasta pääsemiseen?

Nyt kohti juhlahumulla kuorrutettua päivää!


Posted in and tagged by NOORA.