KOUKUTTAVAN HURMAAVA SYNTTÄRILAHJA SISKOLTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Oi, osaisinpa virkata! Vaikka neulon ahkerasti, näpertelen ryijyjä ja rakastan askartelua, virkkuukoukku ei ole koskaan pysynyt hyppysissäni. Se on taito, jonka vielä tosin joskus aion opetella. Onneksi pikkusiskollani on kuitenkin tuo taito hyvin hallussa.

Bongasin kesällä Janita Aution somesta maailman kauneimman virkatun topin, joka oli toteutettu Novitan Miradouro-topin ohjeella. En saanut tuota ihanaa kesätoppia mielestäni millään, vaan halusin ehdottomasti itsellenikin sellaisen. Näpyttelin pikkusiskolleni viestiä ja kysäisin josko Roosalla olisi aikaa virkata minulle tuollainen kaunokainen. Roosa vastasi kyllä, ja laitoin samalla sekunnilla ohjeen ja langat tilaukseen Novitan verkkokaupasta. Supernäppärää muuten; sivuilla oli lankamääriä myöten kaikki selkeästi esillä, joten koko paketin tilaaminen Novitan kautta oli äärimmäisen helppoa ja materiaaleja tuli juuri oikea määrä. Ohje oli jopa ilmainen ostaessani tietyn määrän lankoja.

Toppi valmistui juuri sopivasti syntymäpäivilleni ja kuten kuvista näkyy – se on niiiiin ihana! Joka kerta, kun toppi on ollut ylläni, se on kerännyt lukuisia kehuja ja moni on kertonut inspiroituneensa ja suuntaavansa itsekin lankaostoksille. Topin värimaailma on mielestäni valloittavan ihana ja se sopi kaiken kaikkiaan täydellisesti osaksi vaatekaappiani. Kaapista löytyi mainioita alaosia ja asusteita topin kaveriksi.

Lämmin kiitos vielä Roosalle tästä ihanasta lahjasta ja mä lupaan, l-u-p-a-a-n, että vielä joskus osaan ihan itse tehdä tälle topille mätsäävän alaosan.. ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.