HURMAAVAN SULOINEN KAHVILAVINKKI: KAHVILA SEELA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kiersimme Matin kanssa kesäloman aikana paljon omaa rakasta kotikaupunkiamme ja sen lähiseutuja ”eksyen” toisinaan aivan ihastuttaviin kohteisiin, joiden olemassaolosta meillä ei aiemmin ollut hajuakaan. Ennen kaikkea tunnelmalliset ja suloiset kahvilat saivat meidät moneen kertaan laittamaan auton parkkiin ja kesän aikana tulikin juotua monen monta kuppia kahvia uusissa ympyröissä.

Yksi tämän kesän suosikeistani oli ehdottomasti tämä tunnelmallinen helmi Pirkkalassa. Kahvila Seela (Saveenraitti 8, 33960 Pirkkala) sijaitsee lähellä suosittua uimarantaa, mutta hurmaavassa kahvilarakennuksessa on kuitenkin rauhallinen ja ihana tunnelma. Sisustus henkii talon historiaa ja pelargoniat koristavat ikkunalautoja. Pöytäryhmiä löytyy kesäisin niin sisältä kuin ulkoakin ja vitriinistä löydät herkulliset korvapuustit kaffen kaveriksi. Vanha talo, järvenranta, mitä muuta sitä kahvihetkensä maisemilta edes kaipaisi.

Seelan sisarkahvila Siiri Lempäälässä on minulle tuttu jo vuosien takaa, ja nämä molemmat kahvilat henkivätkin aivan omanlaistaan lämmintä tunnelmaa. Siiriin olen osunut kahville monesti niin, että paikalla on ollut myös pianonsoittaja ja kirjoittelinpa kerran bloginikin puolelle kuinka onnenkyyneleet vaan valuivat kahvia hörppiessäni livemusiikkia kuunnellen juurikin Siirin pöydässä. Näissä kahviloissa visiitit ovat todellisia elämyksiä.

Kahvilaretkemme eivät suinkaan lopu syystuulien puhallellessa, vaan minulle saa ehdottomasti vinkkailla omista kahvilasuosikeistaan kommenttiboksin puolelle. Syksy, höyryävät kahvikupposet ja viileät syystuulet kuuluvat ehdottomasti yhteen!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.