SOMETHING BLUE

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kun lensin Helsingistä muutama kuukausi sitten Milanoon, tipahti syliini Cosmopolitanin välistä Glitterin Kampausopas Volume 2, jota selailinkin matkan aikana useampaan otteeseen. Glitterin valikoimista erityisesti pari juttua kiinnitti tuossa vihkosessa huomioni, ja viime viikolla päätin toteuttaa suunnitelmani tuunata kesälook viimeistä piirtoa myöten kuntoon.

Olen aina ihastellut sulkapidennyksiä ja kun näin ihanat hiuslisäkkeet Glitterin hyllyssä, oli minun pakko päästä testaamaan käytännössä, miltä nuo hauskat ja värikkäät raidat hiuksissa näyttäisivätkään. Rakastuin. Kotiutuin kaksi turkoosia raitaa, jotka näyttivät ikään kuin sulilta ja upotin ne tänään hiusteni joukkoon. Lopputulos oli yllättävän hauska ja uskoisinkin, että varsinkin kiharoiden joukossa nämä lisäkkeet näyttävät varmasti upealta. Ilman kosteus latisti hiukseni kammottavan näköiseksi heti ulos päästyäni ja lisäkkeet nousivat turhankin voimakkaasti hiusten seasta esiin- tälläinen tuunaus sopisi kuitenkin mielestäni upeasti vaikkapa festarilookia suunnittelevalle, sillä värivaihtoehtoja on paljon ja hiukset voikin raidoittaa vaikka eri pastellisävyin!

Helppoa ja edullista, yksi hiuslisäke kustansi nimittäin 3,90€!

Kampausoppaan
voi muuten käydä noutamassa Glitter-myymälästä. Itsekin jouduin nyt
uuden oppaan kotiuttamaan, kun edellinen taisi unohtua Milanoon. Opas on
pullollaan mitä upeammin toteutettuja kampauksia ja vinkkejä siitä,
miten kampauksissa voisi Glitterin valikoimaa hyödyntää. Kannattaa
ehdottomasti tutustua!

// Summer is all about fun hairdos and looks! These gorgeous turquoise hair extensions I found from Glitter and I love them! They look so much fun and give that extrasomething to your look. What do you think? 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK


Posted in Yleinen by Bella.