MINTTU & MINÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

pusero/  shirt   VERO MODA   farkut/  jeans  BLEND (DIY)   

sandaalit/  sandals  TIMELESS

laukku/  bag   LOUIS VUITTON    kello/  watch  GUESS   

sormus/  ring  MARC BY MARC JACOBS

Olen viime aikoina vähentänyt hurjasti heräteostosten tekemistä ja hankkinut vaatekaappiini harkiten pieniä juttuja, joiden tiedän pääsevän käyttöön useamminkin kuin kerran. Tätä mintunvihreää, ruusukultaisin koristein koristeltua paitaa ja sen ostoa harkitsin peräti kolme viikkoa. Se jäi kaivertamaan mieleni sopukoihin Vero Modan lukijailtamme jälkeen, ja kun bongasin sen puoleen hintaan Zalandon alepuolelta, klikkailin sen välittömästi ostoskoriin.

Rakastan puseroita, joissa on jokin juju, vaikkapa juurikin erilaisia koristeita. Useimmissa paidoissani koristeet ovat kuitenkin olleet kultaisia ja hopeisia, ja tällöin erilaisten ruusukultaisten korujen yhdistäminen asuihin on ollut hieman hankalaa. Mintunvihreä ihanainen ratkaisi nyt pulmani, ja koristeet kävivät kauniisti yhteen rakkaan kelloni ja sormukseni kanssa. Kesäpaidaksi tämän tekee myös upea läpikuultava selkäpuoli, joka pääsee oikeuksiinsa varmasti parhaiten esimerkiksi bandeaumallisen topin kanssa.

Mitä mieltä olette tästä kesäillan asusta?

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

//After tonight’s thunder storm I got the chance to wear my new mint green sweater for the first time. I fell in love with this shirt weeks ago and finally I decided to buy it for myself. I like the bright color and the cute rose golden details in front. Perfect summer sweater for the beautiful summer evenings like this one.


Posted in Yleinen by Bella.